Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mujo i Haso zaglavili na nekom ostrvu,nadje ih pleme p.d..ra.Poglavica im kaze da ce ih pustiti da odu ako donesu 100 plodova neke biljke.I tako se Mujo i Haso razdvojili...Vratio se Muja i doneo sto plodova bobica a poglavica mu kaze sad lepo sve te bobice naguraj u guz..u ali nesmes ni glasa da pustis i slobodan si.Poceo Mujo da gura i gura i dosao do 99 i crko od smeha.Poglavica ga pita:-Pa sta ti bi,,jos jednu i pustili bi te a sad si naj..bo!---Ma eno ide Haso nosi sto plodova ananasaaaaa!!!!! :hahaha:

Prepiru se Amerikanac, Rus i Srbin ko ima bolju tehniku i ko brze napravi nesto.

Kaze Amerikanac: " Mi Amerikanci dobijemo planove za raketu pre- podne ona posle-podne vec leti."

Kaze Rus: "Sta bre, mi Rusi dobijemo planove za podmornicu pre-podne ona vec posle-podne isplovljava."

Tek ce Srbin: "Nemate vi pojma, mi Srbi pre-podne udarimo temelj za pivaru a do 12h svi do jednog pijani."

Sjede Ivica i tata za stolom i kaže tata Ivici:
- "Sine, glup si k'o ovaj stol!" (i kucne rukom od stol)
A na sin ustade i povika:
- "Tata, tata neko kuca!"
- "Čekaj sine ja ću..."

-'Je li bi spavala sa mnom za recimo 100 000 dolara?'
- 'Pa znaš, kad razmislim, bih!'
- 'A za pet dolara?'
- 'Kako se usuđuješ? što misliš tko sam ja?'
- 'To smo već utvrdili, sad da se dogovorimo cijenu

Veslaju dve plavuše u čamcu po livadi (!). I tako, veslajući, ugledaju druge dve plavuše u automobilu kako promiču po putu. Tek će jedna od njih (iz auta):
- Joj, gledaj one dve koze, zbog takvih kao što su njih dve, omalovažavaju nas u onim vicevima o plavušama!
- Ma da, sad samo da znam da plivam, otišla bih i je*ala im majku! :lol:

Pričaju dve plavuše gde su bile u vreme nestanka struje koji je trajao dva sata. Kaže prva:
- Ja sam bila u liftu i čekala sam dva sata dok nije došla struja.
Kaže druga:
- Ćuti, ja sam se zaglavila na pokretnim stepenicama i čekala sam dva sata!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back