Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stari dobar.:cool:
Poznati švaleraš zaključi da nema više ženskinja koje nije obrnuo i reši da malo pređe i na muške. I krene on tako redom i dobije prijavu kod Svetog Petra. I pozove njega lepo Pera i kaže: Aman, tolerisao sam ti svu onu švaleraciju al ne može više. Ajd malo u pakao.
I posle mesec dana pođe Sveti Petar da obiđe pakao...ulazi bojažljivo a ono opšte rasulo. Kazani ladni, vatre ugašene. Pozove on dežurnog đavola na raport: Što su ti vatre ugašene?
Aj sagni se ti da potpališ, ako smeš.
:mrgreen:

Ulazi dobar i bogat tip u hotelu "Grand" sa prelepom devojkom pored sebe i patkom od oko metar ipo. Zasednu oni za stolom, a konobar se iz momenta stvori pred njima i pita:
- "Izvolite, sta zelite naruciti?"
- "Za nas dvoje", kaze mladic: "za pocetak sampanjac i kavijar, a za ovu patku 1 kg zita."
- "U redu je", kaze konobar: "ali mogu li da vas upitam nesto. Vidim bogati ste, i imate prelepu devojku pored vas, ali sta ce ova patka od metar ipo sa vama?"
- "Eeee, kaze mladic, jednom sam prilikom ulovio zlatnu ribicu, i uspesno mi je ispunila dve zelje a trecu sam malo lose formulisao..."

Transkript sa ispitivanja jednog shiptarskog teroriste nabavljeno od dousnika iz MI6

-Do you speak English ?
-Yes!

-Name?
-Becir Kurteshi

-Sex?
-Three to five times a week.

-No, no...I mean male or female?
-Yes, male, female, sometimes donkey.

-Holy cow!
-Yes, cow, sheep,mule.. animals in general.

-But isn't that hostile?
-Horse style, doggy style, any style!

-Oh dear!
-No, no! Deer run too fast.

evo malo humora sa politike.......
:cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje:

Stari dobar.:cool:
Poznati švaleraš zaključi da nema više ženskinja koje nije obrnuo i reši da malo pređe i na muške. I krene on tako redom i dobije prijavu kod Svetog Petra. I pozove njega lepo Pera i kaže: Aman, tolerisao sam ti svu onu švaleraciju al ne može više. Ajd malo u pakao.
I posle mesec dana pođe Sveti Petar da obiđe pakao...ulazi bojažljivo a ono opšte rasulo. Kazani ladni, vatre ugašene. Pozove on dežurnog đavola na raport: Što su ti vatre ugašene?
Aj sagni se ti da potpališ, ako smeš.
:mrgreen:

:hahaha::rotf::hahaha::rotf:

Dosao Crnogorac na razgovor za posao, i sad mu poslodavac objasnjava:
za pocetak ces raditi 8 sati svaki dan osim nedelje i za sada ti mogu dati platu 150eura, a kasnije cu ti povecati platu!
Kaze Crnogorac: pa dobro doci cu ja onda kasnije!

:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back