Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dosao puz Muji na vrata, pokuca, i kaze:
- "Daj, Mujo, malo hleba, umrecu od gladi..."
- "Ma, bezi, ba!" - rece Mujo....i sutnu puza....

Nakon 2 godine, kuca neko Muji na vrata ..... kad ono - puz:
- "Sta se udaras?!"

Dosao zec u pekaru, i pita:
- "Imate li burek sa sargarepom?"
- "Nemamo."

Dodje zec sutra, i pita:
- "Pa.... juce ti rekoh da nemamo."

Naredni dan, pita zec:
- "Ala si ti zeko dosadan! Rekao sam ti da nemamo."
Ali....
Resi pekar da napravi burek za zeca.....

Sledeceg dana, pekar jedva ceka da dodje zec u pekaru ... i kad je konacno dosao, upita:
Pekar, sav srecan, odgovori:
- "Imamo... "
A zec ce:
- "Jel' tako da je bljak!":D

Muz dolazi s posla i govori zeni:
"Jao, da znas sto imamo novu sekretaricu...suknjica iznad koljena, malo kraca od tvoje, al' to malo TAKO mnogo znaci!"
Drugi dan opet:
"Jao zeno, da vidis novu sekretaricu...majica, a na njoj izrez, malo veci od tvog, al' to malo TAKO mnogo znaci!"
Zeni dosadilo da to slusa kad sutradan dolazi muz kuci s posla, a zena ce njemu:
"Jao muzu, jel' znas komsiju Marka?
Muz: "Znam"
Zena: "E u njega qurac malo veci od tvog, al' to malo TAKO mnogo znaci!"

"... i tako ti ja, bolan Haso, sjednem u avion i pravac Frankfurt, kad za pola sata pojavi se neka raja, zauzmu avion i kazu da su otmicari. A mene ba' zaboli, ono, nije moj avion, briga me, 'ladan ko Klint Istvud. Bijah miran sve dok nisu krenuli da siluju jednu zensku. Tu je meni puk'o film. Digo se ja i dreknem, onako k'o serif: Pustite je!!! I pustili je na miru, ali postavili meni ultimatum: Il' skaces il' te svi guzimo!"
Haso se sav uzivio u pricu.
"... I, jesi skako???"
"Jesam malo u pocetku... dok mi se ****** nije razradila ..."

Setao se Mujo po New Yorku, i ogladnio. Vidi on neki kiosk, idu ljudi i jedu nesto. Stane on u red za to nesto, i vidi pise "Hot Dog".Pogleda u recnik, Hot = Vruc, Dog = Pas
Malo se iznenadi, al' ajde, kad jedu svi jest ce i on, valjda je ovdje
takav obicaj da se jedu psi. Dodje na red, plati, uzme, i gleda u onu
kiflu pa ce: "Pa zar od onolike psine meni bas *urac upadne..."

rom: ajde da mi odradis oralni sex
romkinja: necu, vidi kako si prljav
rom: ajde, dacu ti mobilni
i romkinja pristade
posle odradjenog posla, rom se obuce i krenu kuci
romkinja: de si poso, a da mi das mobilni
rom: a... da... pisi.... 064.....

Dosao Mujo u birtiju i narucio pivo. Konobar mu donese pivo i podmetac. Popije Mujo pivo i naruci jos jedno. Konobar mu opet donese pivo i podmetac. Popije i to pivo i naruci jos jedno. Konobar mu donese pivo, ali ovaj put bez podmetaca. Pita ga Mujo: "A gdje je keks?"

U gluvo doba noći dopratio mladić Mujinu kćerku do solitera. Stali oni pred haustor da se malo odmore. Stoje oni tako pa se mladić onako machovski podboči i osloni na zid te reče: "De bona, hajd‘ ga malo ******, majke ti!" "Šta ti je? More neko naići!" "Ma, dušo moja, brzo ćemo." "Ma more naić‘ neko od komšije pa će vidit, reći mom babi i puknut će bruka", odgovori cura. "Ma joooj..., hajd‘ bona, znaš ti mene, začas ću, za sekundu", nastavlja on. "Ma nemoj me..., rekla sam ti da neću sade!!!", vikne cura. "Medu moj, znaš da te jako volim...", i dalje moli mladić. Uto se otvore vrata od haustora nebodera i pojavi se Mujina mlađa kćerka u spavaćici, sva raščupana i krmeljava, te kaže: "Rek‘o mi je babo da vam kažem ovako: Jel‘ da mu ga ti popušiš, jel da mu ga ja popušim, jel da sačeka mati da dođe iz noćne smjene pa da mu ga ona ******, samo brate, nek‘ skine više ruku s tog interfona!"

:hahaha::hahaha::hahaha:

Došao Japanac u Sarajevo i kolege ga vodale okolo pa najzad stigli i do akvarijuma. Stoji Japanac, gleda ribe, onda pogleda udesno a sve ribe se okrenu udesno. On pogleda ulevo, sve ribe se okrenu ulevo i tako redom.

Šta to bolan radiš, pita Mujo.
To je Tao, veština kojom covek, zahvaljujuci svom nadmocnom umu, gospodari nižim vrstama, kaže ponosno Japanac.
Svidi se to Muji pa pocne da navaljuje da nauce i njega. Najzad mu Japanac objasni da se treba koncentrisati na ribe, pustiti da snaga vašeg uma ovlada njihovim i da se rezultati vrlo brzo postižu.

Vrati se Japanac posle pola sata a ono Mujo stoji pred akvarijumom, blene u njega, ne trepce i lagano otvara i zatvara usta…:p

Muž se navecer vraca s posla. Na stolu ga ceka ženina ceduljica:
"Mama je bolesna, odvezla sam se k njoj"
Muž uzdahne i krene k frižideru da uzme nešto za jelo, a na frižideru
ceduljica: "Hrana je
napravljena u frižideru, samo je podgrij u mikovalki". Receno - ucinjeno.
Navecer razmišlja što ce, kad na krevetu spavace sobe nade ceduljicu:
"Sanjaj o meni".

Mužu dosta ceduljica, obuce se i kad krene obuvati cipele, u njoj
ceduljica:
KUDA, KUDA?

Zakasni policajac na posao, i pozove ga sef u svoju kancelariju, pa poce da galami na njega:
- "Pa, dobro, covece, zar ne shvatas da je danas tvoj prvi radni dan. a ti vec kasnis?"
Na to ce policajac:
- "Izvinite, gospodine nacelnice, ja sam jutros krenuo na posao, i dosao pred lift, a na liftu je lepo pisalo: "Nosivost za 4 osobe" ... pa sam cekao jos trojicu da dodju."

Bio Perica u skoli, i pita ga uciteljica ko je napisao Most na Zepi...
Perica odgovara:
- "Ne znam, uciteljice, nisam ja..."
Uciteljica se iznervira, i ode direktoru ....A direktor ce na to:
- "Pa, sta znate, gospodjo, mozda i nije..."
Ona, jos vise besna, izadje na ulicu, sretne policajca, koji je upita o cemu se radi...
Ona mu sve isprica...... A policajac, nakon malo razmisljanja, uze svesku, i upita je:
- "A na koga vi gospodjo sumnjate?!"

Mariaa& i Bule_Bushko na Krstarici i sad Bule pishe na PP Marini vidi ovaj vic ? shta mislish..? Mariaa: do jaja je do jaja je! tek ce Bule: pa naravno da je do jaja....(!!??)

dajte ljudi ko vas lozi da pishete viceve? vicevi su vam ochaj.. upropasticete temu...(nishta lichno) pozz.

nasao se bosanac u pustinji i naleti na zlatnog slona
kaze njemu slonce ispunicu ti samo jednu zelju
al bosanac sto ?
pa nisam ja zlatna ribitza da ispunjavama tri zelje ! :rece slon
dobro dodji ovamo ,uhvati ga surlu i odevde da ga istopi :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back