NOVO - Sta je to malo crno leti i dok leti cuje se-uz,uz,uz,uz¦PA MUVA IDE U RIKVERC. Vic nam salje Ivan-Petrovac!
NOVO - Bio unuk i baka, pita unuk bake: bako koliko ti imas godina, a baka kaze ceterdeset, a unuk zacudjen kaze: pa kako ceterdeset kada mnogo starija izledas, a baka se nasmjesi i kaze: to sam ja pretvorila u eure. Vic nam salje Nijaz!
NOVO - Bio Huso i Haso i otisli oni u Hrvatsku, sjeli u neki kafic dodje konobar i pita Husu
sta cete popiti, kaze Huso ja cu sprajt kaze konobar kod nas u Hrvatskoj ne kaze se sprajt
nego šprajt kaze Huso pa daj mi onda šprajt , poslije toga konobar pita Hasu sta ces ti
popiti, a Hase kaze daj meni jedan pepši. Vic nam salje Nijaz!
NOVO - Bila 2 covjeka Mozak i Sta isli oni prema granici i mozak morao ici u WC a Sta je otisao na granicu, pita njega policajac kako ti je ime, a on ce na "pa Sta", a policajac ga ponovo pita kako ti je ime, a on isto odgovara "pa Sta", policajac ce na to "gdje ti je mozak?", a Sta kaze njemu "on je u WC-u pisa!" Vic nam salje Hasan A.!
NOVO - Dosao pijanac kuci ali je zaboravio kljuc. Poce se on penjati uz oluk, kad naidje
murija. Kaze pijanac: gospodine ovo je moja kuca, i ovo je moja soba; moj krevet moja zena, a ovaj sto je **** sam ja... Vic nam salje Nensy!
NOVO - Znate li gdje crnogorci drze novac:ispod lopate,,, Vic nam salje Goran (VA)!
Koja je razlika izmedju plavuse i lifta? Plavusa i bez struje ide gore dole. Vic nam salje Tea!
Takmicili se Mujo i Haso ko ce vise da prdne. Mujo oduva pola kilometra.
Haso, nemoze. Sutradan oni gledaju TV kad najednom:"PREKIDAMO PROGRAM ZBOG VAZNIH VESTI JUCE JE NEPOZNATI NEVIDLJIVI PROEKTIL CUDNOG MIRISA POGODIO TOKIO I NANEO VISE STETE OD ATOMSKE BOMBE". Vic nam salje bOkA!
Rodilo se dijete i cim je izaslo na svijet odma zatrazi kompjuter da nesto
programira,pravi sajtove... Doktori zabrinuti skinu mu pola mozga. Kad se posle operacije
probudi, dijete zatrazi digitron da racuna prosjeke, racune... Doktori ti njemu onda i drugu
polovinu mozga otklone. Kad se dijete probudi, zacuta pet minuta.Doktori zbunjeni mu pridjose cijelo vrijeme gledajuci ga. Kad odjednom dijete povika:"Sta je, sta buljite?! Vaditee bre svi licne karte brzo!!! Vic nam salje Ivan Boskovic PG!
Usla plavusa u autobus na sprat i upita vozaca: "Dokle ide ovaj bus?"
Vozac: "Do Sarajeva?" Plavusa: "Uredu, a dokle ide onaj gore?"
Pita mujo fatu -znas fato da racunas.-znam.rece fata.-e onda racunaj da cu te nocas jebat... Vic nam salje Anes!
Kakve je razlika izmadju plavuse i garaze? Pa u garazu ulaze samo automobili! Vic nam salje Mihajlo!
Krenuli Mujo i Haso da pljackaju banku.I kaze Haso Muji:"Mujo ti strazari dok ja
pljackam banku a ako naidje murija ti zovi pa da begamo".Itako Mujo strazario i od jednom
naidje murjas i pita ga:" Jeli bre sta ti radis ovde?" A Mujo se izgubio i rece:" Pa ucim
pjesme!" A on ce njemu:" pa otpevaj mi jednu" I tako Mujo otpeva iz dna duse jasno i
glasno...:" Plava kola,plavo nebo bezi Haso bog te ****...!!!" Vic nam salje Miroslav S.!
Bili plavusa i crnkinja u kaficu, i dodje kelner i upita:" sta zelite da popijete?"
crnkinja:ja cu hibiskus
plavusa:sta je hibiskus?
crnkinja

a caj
plavusa:ja cu onda jedan hibiskus od nane. Vic nam salje Bogdan!
Otac pita sina zasto tako slabo znas istoriju? Zato sto me nastavnik stalno pita sta se desilo pre mog rodjenja. Vic nam salje Mara!
Lete dve sove jedna kaze huuuuuuuu druga kaze idi kuci plasi mamu svoju. Vic nam salje Mija!
Zasto plavusa nosi naocare na stomaku? Zato sto joj je doktor rekao da ima slepo crevo... Vic nam salje L@ZyM@N!
Pita cigan ciganku da je kresne. Kaze ona njemu- moze al na Francuski nacin. Pita on kako? Moras mi lizat p..u 3 noci. On pristade i poce lizat. Lizo prvu noc, pa drugu noc da bi bilo ukusnije on malo poseceri. Dodje cigan trecu noc sa naocalima. Pita ga ciganka stace ti to, a on ce - sinoc kad si prdnula sav mi secer u oci otiso. Vic nam salje Amir!
Mujo se zali doktoru!
Doktore, Fata ne moze nikako da dobije orgazam. Doktor mu kaze pa sto ne probas covece da je ljubis po vratu ili po stomak pa kad osetis gde joj najvise prija pa nastavis da je tu ljubis. Posle nedelju dana dolazi mujo kod doktora i kaze doktore ne vredi nista ne moze da svrsi nikako. Doktor mu kaze pa sto ne probas covece dok je ti ***** da neko mase sa lepezom i da je hladi. Zamoli Mujo jednog crnca da mase lepezom dok on ****, Mujo **** a crnac mase lepezom al` na kraju nista. Pa kaze crnac Muji, sto bre ti ne mases malo a ja da je *****? I tako bi, **** crnac, a mujo mase lepezom kad fata poce da vristi i svrsi, a mujo kaze crncu e vidis ovako se mase lepezom. Poruku nam salje Vlaste!
Vidio Mujo engleza kako radi sklekove i kaze mu: "Oprosti rodjak, mislim da ti je ona vec davno pobjegla"! Vic nam salje Damir!
Silovo Mujo neku zenu i zavrsio na sudu. ONA

ribio me uz zid! ON:laze. ONA:skino me. ON:laze. ONA:izvadio je kurcinu od 30 cm. ON:eee,sto jest jest. Vic nam salje Goran!
Fata kopala po kontejneru za smece i dok je bila onako nagnuta, naidje Mujo i sprci je zguza, te zakljuci: "******, bacili zenu u smece, a ***** jos valja". Vic nam salje MIX_BL!
Sere Muja u WC-u i stenje: MMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
U tom nestane struje i Muja pocne da se dere :AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Upade Fata u WC sa svjecom i pita onako blijeda Muju: Bolan Mujo, sta se deres, da ti se nesto nije dogodilo?! Tek ce Muja: Ma dobro je, mislio sam da su mi ispale OCI!!! Vic nam salje Nikola!
Doktore,doktore,sin mi progutao hemijsku olovku.Cemu tolika frka, izvolite moje penkalo... Vic nam salje Miroslav!
Ulazi baba u autobus i obraca se dizelasu. Sinko jel bi mogli da se zamenimo. Dizelas odgovara: "STA JA DA BUDEM BABA?" Vic nam salje PEDJA!
Leti vrabac autoputem kad ga udari motociklista, motociklista odnese ranjenog vrabca da ga leci! Ujutro vrabac se budi i gleda oko sebe hleb, resetke, voda, ****** ubio sam motociklistu... Vic nam salje Aleksandar Lakic!
Dole na Kosometu diskriminacija Srba od strane siptara, kako na poslu tako i
po skolama. Jedan dan se u jednoj osnovnoj skoli ucilo na casu istorije o potonucu Titanika. Pa ucitelj(Albanac) kaze:Bio jedan brod Titanik koji je plovio iz Engleske za AMERIKU. U Tom Brodu je bilo 2500 putnika i brod je potonuo i svi su se podavili.
Sutradan na casu istorije ucitelj htede da propita djake sta su juce naucili.
Pa veli: ajde Nazime oces li za 4 ili 5?
Za 5 profesoru, za 5! Ajde onda Nazime reci kako se zvao onaj brod?
Nazim: Titanik!
Bravo Nazime sedi.
Ajde Cazime oces za 4 ili 5?
Cazim za 5 profesoru za 5.
Ajde onda nama ti reci koliko je bilo ljudi na tom brodu?
Cazim:2500 profesoru.
Bravo, sedi Cazime.
Ajde sada ti Ljazare oces da odgovaras za 1 ili 2?
Lazar: Za 2 profesore, ali moje ime je Lazar!
Dobro dobro, znam ja dobro, oces za 2?
Lazar

a!
Ajde onda Ljazare reci ti meni sva imena i prezimena tih 2500 ljudi sa Titanika?! Vic nam salje Mios!
Hvali se Huso Hasi kako je otvorio javnu kucu, a Haso ga pita: "Ko ti bolan radi u tu kucu?" A Huso odgovara: "Uzeo sam ti ja Ruskinje, Rumunke, Ukrajinke..." Haso ce na to: " E moj Huso, uzimas strankinje, a majka ti, zena, sestra i cerka nemaju posla!" Vic nam salje Branko!
Na dozivotnoj robiji zajedno u celiji sede narkoman i gubavac (covek je vec u fazi
raspadanja). Narkos duva ****** a gubavac se pocesao iza uha kad odpade mu uho. Uzme uho i baci ga kroz prozor. Pocese se iza drugog uha odpade i drugo uho. On da ga baci kroz prozor i kako zamahne odpade mu i ruka. On drugom rukon izbaci i uho i ruku. Tek ce narkos: sta je brate jos malo pa smo napolju a... Vic nam salje Natasa Kopestinskij!
Imala plavusa 7 sinova, i svi su zvali Milovan.
Pa kako vi raspoznajete svoju decu kad se isto zovu?
Pa po prezimenu!!! Vic nam salje Ivana!
Silovana cigancica!
Dosla cigancica u milicijsku stanicu da prijavi silovanje! Kako je izgledao taj sto vam je
oduzeo nevinost dali ste ga zapamtili i dobro videli upita policajac? Jesam kaze
ciganka; mozes li ga opisati! mogu ; evo vako je izgledao malo dugacak, tvrd crven na vrhu, pa druze sta da vam pricam dalje pa sami znate kako ***** izgleda. Vic nam salje Ivan Novakovic!
Zaboravna baba izlazi iz WC-a. Gleda se na ogledalu pa veli: "Dal` sam dosla ili sam posla?! "Iza nje stoji dedo spustenih hlaca i veli: "Dal sam **** il sam trebo?! Vic nam salje Enko, Impact!
Sta ima u gacama penzionera??? MINULI RAD I DVA STARA SVEDOKA!!! Vic nam salje lsd!
Kako postici da vam zena poslije orgazma vristi jos 10 min. Obrisite ***** u
zavijesu... Vic nam salje Bobi!