Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio Mujo na poslovnom putu u Japanu. Tamo pokupio neku kuravu i celu
noć dok je radio posao ona je uzbuðeno vikala: "HOshIMOTA! HOshIMOTA!"
Pošto Mujo, naravno, nije znao japanski pretpostavio je da je to neki uzvik
oduševljenja. Sutradan ujutro ode on na partiju golfa sa japanskim
biznismenima. Japanac koji je igrao prvi na oduševljenje prisutnih ubaci
lopticu iz prve. Svi aplaudiraju, a Mujo da ispadne pametan vikne:
"HO©IMOTA!"
Japanac se unezvereno okrene i kaže:
- "Kako to misliš, pogrešna rupa???" :arrow:

ups ne videh da je bio. Drugi svetski rat 2000 shvaba opkolilo 20 partizana u obruch. Svi pitaju potporuchnika shta cemo sad, gotovi smo. On odgovara smislio sam zovi cigu. Ciga dodje a on ce evo ti tri bombe i shlem idi tamo, pokaze mu zbun neki baci tri bombe na shvabe, ti prvi pobegni a mi idemo za tobom. Doobroo, veli ciga pakuje se i kaze: ali daj mi tri shlem i 1 bombu. Pa shta ce ti, ma daj mi kad ti kazem. Da mu on, ode ciga i nema ga 5,10 min... Krenu oni da vide shta je sa cigom i vide 2000 nemaca koji raspishtoljeni blenu u cigu koji vrti rukama shlemove i viche : GDE JE BOMBA GDE JE BOMBA!

Вршио полицајац неко истраживање на једној муви.
"Лети муво!", и мува полети. Закључак записује на папир:"Мува са оба крила лети."
Чупне јој једно крилце и опет он:
"Лети муво!", и мува опет полети, уз потешкоће. Закључак:"Мува без једног крила слабо лети."
Ишчупа и друго, последње крило. Понови он:
"Лети муво!", мува не реагује. "Лети бре муво!", мува идаље ништа. Закључак:"Мува без крила је глува!"

Za vreme pticijeg gripa.

Upao labud u kokosinjac i po**bao sve kokoske u njemu. I kokoske izadju i pocnu da kokodacu i sazovu sve petlove da im pomognu i izpricaju im za labuda. Petlovi se okupe i opkole oko labuda, naprave veliki krug oko njega. I ptaju ga:
- Sta je bre labude sta se pravis faca? Kako mozes da upadnes u kokosinjac sa nasim kokoskama? Jel hoces sad da te prebijemo?

A labud odgovara:
- Ma nemoj bre da se napravim mrtav pa da vas sve pobijem....

Dolazim ti ja na posao kad ono saznam da nisam dobio unapredjenje.I ne samo to nego sam i dobio otkaz.Sve mi krenulo nizbrdo.Idem ti ja kuci sav skenjan i dolazim ti ja kuci kad ona sva urusena,dvoriste zaraslo.Ulazim ti unutra a ono svuda prljavo.Dolazi zena da me pozdravi a ono ruzna i debela.Deca sva placu nemaju sta da jedu,gladna i sve u izderanoj odeci.Meni mrak na oci.Resim ti ja da se obesim,kad mi je zivot ovako crn samo tako cu se spasiti od svih muka.Ali rekoh sebi aj da odem jos jednom na pecanje,tamo je mir i tisina,tamo cu dobro da porazmislim o svemu i doneti konacnu odluku.I tako odem ti ja na pecanje,i zabacujem tako par sati,nista da uvati ni da trzne.I tako sav skenjan resim jos jednom da zabacim i da onda odem kuci da se obesim.I nesto trzne i ja izvucem udicu kad ono zaba.Pored sve muke jos i to da me snadje.Meni mrak na oci.Dok sam tako razmisljao o svemu ucinilo mi se ko da je zaba nesto govorila.Ali nisam obracao paznju na to.I idem ti ja kuci da se obesim i kad sam dosao do moje kuce na tom mestu stoji neka vila.Ja pridjem da vidim sta se desava kad ono cuvari na kapiji mi pridju i kazu: -Dobro vece gazda,izvolite unutra. I otvore mi kapiju.Ja udjem kad ono ne zna se sta je lepse od lepseg.Udjem ti ja u kucu kad ono sve sredjeno i cisto.Prilazi mi prelepa zena i poljubi me.Kaze mi: -Dragi vecera ce sad biti posluzena. Odem ti ja do kuhinje kad me tamo cekaju deca,sva sredjena i lepo obucena i vaspitana.Pozdrave me i oni.I tako ti ja razmisljam i shvatim da mora da mi je to ona zaba sve ostvarila.I odem ti ja na reku gde sam bio da potrazim zabu.I tako ceo dan je zovem i trazim a od zabe ni traga ni glasa.I resim da obidjem ceo svet dok je ne nadjem da joj se zahvalim.I tako ti ja odem.Bio sam svuda ali nigde zabe.I napokon odem do pustinje tamo jos nisam bio,mozda je tamo,razmiljsam.I idem ti tako pustinjom kad ono naletim na zabu.I pocnem da joj se zahvaljujem naveliko i nasiroko za sve sto mi je omogucila.A zaba nista.Samo sedi tamo nesto skenjana.Ja je pitam sta joj je,jel joj ja mogu ikako pomoci da joj se oduzim.Ona me samo pogledala i rekla: -Ne mozes mi nikako pomoci. Ja joj kazem da jo napravim hlad ili da joj donesem vode,bilo sta samo da joj se oduzim.I zaba me pogleda i kaze mi: -Moze samo da me naguzis. Ja je gledam i kazem: -Daj bre sve ostalo ali gde cu to. Zaba kaze: -Ili to ili ce mi se sve vratiti kako je pre bilo. I ja sta cu,rekoh pretrpecu to sve samo da se ne vratim na stari zivot.I uzmem i naguzim zabu.Kad se zaba pretvori u malu devojcicu.

"E tako je to bilo druze sudija, a ne kao sto ova mala kaze!!!"

Dolazi gubavac u javnu kantinu. Uzima porciju i trazi mesto da sedne.. Svi ga izbegavaju kad vidi jedno slobodno mesto pored nekog mladog momka, pita ga da li moze da sedne i on mu kaze da moze. Sede oni tako i jedu kad mladic pocne da dobija nagone za povracanje. Gubavac mu kaze: "ako ti smetam slobodno mi kazi otici cu." Na to mladic kaze da nije problem i da je sve u redu. Posle nekog vremena ponovo mladic dobije nagone. Na to gubavac kaze opet: "ako ti smetam kazi mi ja cu otici." Mladic opet kaze da je sve u redu. Poslenekog vremena ispovraca se mladic. Gubavac mu kaze : " Nije uredu trebao si da mi kazes da odem." Mladic odgovara : " Ma nije to nego onaj iza tebe umace hleb u tvoja ledja i jede."

P.S. Za one koji ne znaju gubavac je onaj cije se telo gotovo raspada.

utrcava vempir u pekaru i kaze pekaru:
"brzo daj mi tri vekne hleba"
pekar onako sav isprepadan pita ga:
"sta ce ti toliko hleba"
vampir:
"ma neka zena dobila menstruaciju pa hocu da umacem"

Hteo perica da postane zigolo(musk *****) i pozove ga jedna baba. Baba ruzna ali nidi mu 50 eura a Perici se ne *ebe ta baba ali pare su pare. I pocne on da *ebe tu babau ide tesko zapinje sve boli ali se i zavrsilo i Perica odluci da ako ga ponovo bude zvala odbice je nema tih para.
Nije proslo mnogo vremena kada njega ta baba opet zovei nudi mu 100 Eura. Opet ne*ebe mu se te babae ali mora treba mu para. I pocne o nju da **** kada ono sve glatko klizi prava milina.
Pita on nju "baba sta si ti radila ovih nedelju dana"
Baba" Pa znas sinko kada odvalis krastu krene gnoj

Pop uci klince veronauci i pokusava ih zainteresovati za Bozju
kreaciju. Pop:
. Deco, ja cu vam opisivati stvari, a vi pogodite sta je to. Jel' moze?
Klinci:
. Mozeeeee....
Pop:
. Evo ovako, ima lepo smede krzno, zivi u krosnjama drveca i zakopava
lesnike u zemlju. Sta je to?
Klinci tupo gledaju u popa, gledaju se medusobno i slezu ramenima. Pop:
. Evo, sad cu malo bolje opisati: ima lepo smede krzno, prelep kitnjast
rep, slatke zubice - sekutice, skakuce u krosnjama drveca i zakopava
lesnike u zemlju. Sta je to?
Klinci opet tupo gledaju u popa, gledaju se medusobno i slezu ramenima.
Pop: . 'Ajde ti reci, Perice, sta ti mislis, sta je to?
Perica ustaje, nesigurno gleda oko sebe i kaze:
. Pa... Ja znam da je tacan odgovor Isus, ali mi jako vuce na vevericu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back