una
Zainteresovan član
- Poruka
 - 359

Sedeo deda na klupi u parku, kad pored njega sede neki mladic s kosom ofarbanom u svim bojama.Posto je deda celo vreme upadljivo piljio u njega, mladic ne izdrza nego ga priupita:
- Sta me gledas deda, zar ti nisi pravio gluposti kad si bio mlad?
- Ma, jesam sinko....Jednom sam se dobro napio, pa sam tako pijan vodio ljubav s papagajem, pa sad gledam da mi nisi ti sin...
Mlada zena prica drugarici:
- Moj muz mi je doneo kokosku u petak i rekao:" Lepo je spremi za nedelju!" Nisam bas znala sta kokoske nose nedeljom, ali na kraju sam nasla lepu malu haljinicu.
Podnese ciga brakorazvodnu parnicu i navede da se razvodi, jer mu zena nema onu stvar.Pozove sudija cigu i ciganku i pita ih:
- Da li je to tacno sto je napisano u zahtevu?
- Jeste gospon sudija - skoci ciga
A zena ce na to:
-A, bre sudija, nije tacno! Imam ja onu stvar samo sestra i ja spavamo zajedno, a ciga svaku noc dolazi pijan. On uhvati za jednu nogu sestru, za drugu mene i 'de da je nadje?!!!

- Sta me gledas deda, zar ti nisi pravio gluposti kad si bio mlad?
- Ma, jesam sinko....Jednom sam se dobro napio, pa sam tako pijan vodio ljubav s papagajem, pa sad gledam da mi nisi ti sin...
Mlada zena prica drugarici:
- Moj muz mi je doneo kokosku u petak i rekao:" Lepo je spremi za nedelju!" Nisam bas znala sta kokoske nose nedeljom, ali na kraju sam nasla lepu malu haljinicu.
Podnese ciga brakorazvodnu parnicu i navede da se razvodi, jer mu zena nema onu stvar.Pozove sudija cigu i ciganku i pita ih:
- Da li je to tacno sto je napisano u zahtevu?
- Jeste gospon sudija - skoci ciga
A zena ce na to:
-A, bre sudija, nije tacno! Imam ja onu stvar samo sestra i ja spavamo zajedno, a ciga svaku noc dolazi pijan. On uhvati za jednu nogu sestru, za drugu mene i 'de da je nadje?!!!