Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
brate, *** shto ti je cale pandur, al to je samo vic :P
@topic -

Tone brod. Japanac nervozno hoda gore-dole a Crnogorac mirno sedi.
-Shta da radimo? - zavapi Japanac.
-Oca ti j*bem japanskog, vi bi samo neshto da radite!

Pričaju dve devojke u autobusu:

- ... i onda mi je prišao, vodio me kući, pa smo bili skupa, pa me malo dirao pa štipao, pa sam ja njega mazila po kosi, pa mi je otkopčao dugmiće na majici, pa...

Nakon 20 minuta takvog razgovora, čuje se glas tipa sa sedišta iza:

- Ma jel' te je*o ili nije, trebao sam da siđem još na Slaviji!

Ode medicinska sestra kod doktora, zali se na muchninu i vrtoglavicu. doktor joj dade uput da izvadi krv. Posle nekoliko dana dolazi ona,a doktor ce :,,Trudni ste!" Ona:,,Ma ne, nisam...nemoguce"
Na kraju je ubedio nekako, ode ona u manastir i postroji sve svestenike i razdra se,,Ajda sada da vidimo ko je drkao po svecama!!!"

Ode medicinska sestra kod doktora, zali se na muchninu i vrtoglavicu. doktor joj dade uput da izvadi krv. Posle nekoliko dana dolazi ona,a doktor ce :,,Trudni ste!" Ona:,,Ma ne, nisam...nemoguce"
Na kraju je ubedio nekako, ode ona u manastir i postroji sve svestenike i razdra se,,Ajda sada da vidimo ko je drkao po svecama!!!"

Kakve veze ima medicinska sestra sa manastirom?

Koja je razlika između žene i ljubavnice?

30 kg

-------------------------------------------------------------------------------

Zašto u Raju ima samo 10% žena?

Da ih ima više, bio bi Pakao.

---------------------------------------------------------------------------------

Mislim - znači - neoženjen sam.

Oglasi iz novina:
---------------------------------------------------------

Prodajem 8 svinja, nikad bukarenih.
Uz njih i jednog gay vepra.

---------------------------------------------------------

Prodajem "Larus" enciklopediju - cena vrlo povoljna.
Odnedavno oženjen - moja supruga zna sve.

Krenule dve plavuše kamionom na put. Voze se one tako i naiđu na tunel. Ispred tunela vide da je njegova visina 240 cm. Kamion u kojem su one visok je 260 cm. Kaže jedna:
* Jaoj, a šta ćemo sada?
* Je l’ vidiš negde policiju? - upita druga.
* Ne - odgovori prva zbunjeno.
* Pa vozi onda, glupačo!

Putnicki brod prolazi pored malog pustog ostrva u Tihom okeanu.Svi putnici na palubi vide jednog covjeka sa dugackom kosom i bradom kako skace,urla i mashe sa rukama.Jedan od putnika upita kapetana:

-Ko je ono na ostrvu?

-Pojma nemam,ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja.

Idu dva policajca i vode psa.
Jedan od njih podigne psu rep, pogleda i tako više puta dok onom drugom ne dosadi pa ga upita.”Šta bre gledaš stalno keru pod rep”. Kad će ovaj :”Ma izgleda da onaj tip što smo ga malopre sreli je neka lažovčina, kad je prolazio reče “”Vidi ker sa dva šupka”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back