Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej ljudi, odoste vi u oftoic.
Nije tema bila : kolicina prtljaga, godiste taksistinog sina ili hamletovska dilama da li sesti napred ili pozadiv:confused: nego mnogo ozbiljnija.
Koliko vrede jedna kola koja voze nasi taksisti, obicno su stara, izdrndana :?:
Koliko vredi ljudski zivot :?:
Zeni je mogao da potpuno da padne secer, mi smo gledali kako se u roku od oko 25 minuta
jednostavno gubi do trenutka kada vise nije mogla da stoji na nogama.
Halo, Zemlja zove !

icons.gif

Ej ljudi, odoste vi u oftoic.
Nije tema bila : kolicina prtljaga, godiste taksistinog sina ili hamletovska dilama da li sesti napred ili pozadiv:confused: nego mnogo ozbiljnija.
Koliko vrede jedna kola koja voze nasi taksisti, obicno su stara, izdrndana :?:
Koliko vredi ljudski zivot :?:
Zeni je mogao da potpuno da padne secer, mi smo gledali kako se u roku od oko 25 minuta
jednostavno gubi do trenutka kada vise nije mogla da stoji na nogama.
Halo, Zemlja zove !

E a ja mislim da se malo ti gubish,...

Ok, dozivela si shok danas.

Za takve stvari se zove hitna pomoc ,a ne taxi sluzba.

Da li ljudski zivot uopste ima vrednost za vas ?

Koliko vrede jedna kola koja voze nasi taksisti, obicno su stara, izdrndana
Koliko vredi ljudski zivot

Da li si ti uopshte svesna kako oni teshko zaradjuju?!?!

Da jesi ne bi tako neshto napisala.

Meni se pre mes.dana sruchila devojka u punom basu u naruchije.Rekli shoferu da otvori vrata,izneli je napolje.Nije bila svesna,ispolivali je vodom.Sachekali dok nije stala na noge,....i bilo je sve ok.Nishta strashno,svakome se desi da mu nekad pozli.

Hvala onima koji su ucestvovali u "mojoj" temi (Ne)savesnost beogradskih taksista
Ne vidim razlog premestanja,odn. spajanja sa Najbolji taxi u gradu .
U jednoj se govori o taxistima pojedincima, a u drugoj o udruzenjima, sto je kao nebo i zemlja, jer u svakom udruzenju ima i ovakvih i onakvih taxista.
Srecom, pa postoje i drugi forumi.
Ostajete mi pozdravljani za sva vremena.
P.S.
@Virginija, zelim ti sve najbolje, a pre svega da niko ko ti je drag ne oboli od secerne bolesti i da ne saznas kako izgleda kad imas varijacije nivoa glukoze u krvi, a moras da funkcionises.

Kako se slegla Jerotije kad sad ide objava novog reprograma neplaćenog poreza. Bruka za državu i za taxi službu. Svi koji nisu plaćali porez zadnjih nekoliko godina opet su dobili izlaz kroz reprogram, poresko će da podvuče crtu 1.januara i svi će da uđu u novu godinu čisti a zaostatak će plaćati kroz 36 meseci. Jedinu kaznu će imati u vidu kamate. STRAŠNO dodje mi da urlam od muke. Mislim da dužnici imaju sastanak u sportskom centru Šumice sad za vikend tu će da budu svi dužnici jer su obavezni da dodju na sastanak.

Nepouzdano cujem da ce moci da udju u reprogram samo oni koji duguju do 300.000 din a ostali NE. Ej znas li koliko je 300.000 din ? Pa i da hoce da placaju reprogram neznam kako ce to postici uz to da placaju i trenutne dazbine 8.000 din + smena. Nije posteno. Treba sve da im uzmu dozvole i da puste ove nove sa liste cekanja za koje garantujem 100 % da ce porez da placaju unapred ako treba. Pozz

Vidi i ja dugujem trenutno neku siću ali ako se uozbiljim ja ću to da odradim za 10 dana ali što je mnogo mnogo je imam drugare kod tebe u pinku koji lepo voze nove oktavije i duguju po 200000-300000 i od nove godine oni će da budu na nuli duga sa reprogramom na 3-4 godine. Jel to pošteno. Onaj ko je plaćao redovno sad JE

Kako ih prepoznajes ? Ja obicno kad vidim divljaka, dodam gas i obidjem ga. To je samo kad provalim da je divljak ali jbga neznam uvek pa obilazim sve Goldove, Alfe i Alo-taksije. Ko im je kriv pa rade u tom divljem udruzenju. Nek predju u Pink, Maksis, Zuti, Lux.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back