Wilkołak
Domaćin
- Poruka
- 3.441
srb:A ako ti to OrthodoxCelt nije dokazao onda je u pitanju ozbiljan virus a kod njega ne pomaze antibiotik drzace te to jos .
Ovde jos niko nista nije dokazao!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srb:A ako ti to OrthodoxCelt nije dokazao onda je u pitanju ozbiljan virus a kod njega ne pomaze antibiotik drzace te to jos .
AKHENATON:Zar nikad nisi cuo da ljudi kazu o nekome ko stalno prica gluposti:" Pusti ga bre, on je biser". Ili kad neko prica o nekom svom blamu desava se da mu kazu:"Biser si, jbt"
Микула:Ја мислим да је онај Ћоровић што је написао Историју Срба!
srb:Ja sam tamo nasao vitamine , a ti si koliko vidim popio gorku pilulu. Ali koliko ide ta tvoja zaslepljenost da ne samo da nisi procitao Olgine knjige nego nije cak nijedan ozbiljan argument iznet sve su vec poznate fraze
srb:Da si i-ole svatio srpsku istoriju morao bi da znas bar da o pokojniku kazes sve najlepse bar je to ostalo u nasoj tradiciji.
srb:Olgini argumenti se iz dana u dan u mojim studijama potvrdjuju sto za razliku kod ovih drugih to nije slucaj.
Wilkołak:Dugo sam se dvoumio da li cu od sada da preformulisem ovo Akhenatonovo biser u nesto srpskije ... Na umu sam ima da od sada govorim: "Pusti ga bre, on je sisar", odnosno "Pusti ga bre, on je iser" .... ne znam sta je bolje, zaista!
Hmmm, kako li zvuci ovo, AKI, pusti ga bre, on je sisar! ;-)
Kakvi sisari/iseri dolazedu ovde ... pa strasno! Bi ... opet je kapija otkljucana!
P.S.
Ovom prilikom nisam mislio na CTEMicu ... da mi se ne uvredi! Mislio sam na uvazene FORUMASE posetioce i prolaznike!
nisam sad u prilici pozdrav crow .................crow:chekaj...
stani...
ti OrtodoxCelta kapirash kao ozbiljno... ???
:shock:
i ne odgovori mi na ono shto nisam razumeo![]()
nijeWilkołak:Who the **** is Olga? Jel to ona sto je povezala "keltski" sa srpskim?
e, al dugujesh mi!srb:nisam sad u prilici pozdrav crow .................
vujadin:а за трећу Вук Карађић.
crow:e, al dugujesh mi!
sorry shto te smaram, ali... vec sam chuo neshto slichno od jednog jako zanimljivog lika,
al nisam dobio objashnjenje...
gde da nadjem to?srb:Predlog moj je da dodjes do prepiske a mozda je vec i imas neznam izmedju Cara Teodosija i Nikete remizijanskog da ti pomognem ima ih u pisanijama onog vaseg novinara sto je sad u Beograd i onda ti se mnoge stvari razjasne.Pozdrav.
srb:AKHENATON uocavam patolosku mrznju prema onom koji nemisli isto kao ti , a mrznja je kako kazu posledica straha od nekog ili necega.
srb:Pominjes kvazi – nacionalizam ja bih rekao nacionalizam i nevidim u tome nista lose. Mozda to neko mesa sa sovinizmom ali to tako svata njegov logicki um jer postoje mnogi izmi a to ti je izmisljotina nekih drugih skola.
srb:Sdruge strane zena koja je stekla doktorat na jednom prestiznom fakultetu koji ima svoju tradiciju, ja uvazavam a posebno uvazavam njene mentore jer ja nisam dovoljno kompetentan da to ocenim.
srb:A sto se tice Ortodoxa smatram ga uverljivijim a dali voli Deretica ovog ili onog pa to je njegova licna stvar, ja burazeru verujem samo sebi i nikom drugom.
srb:E sad grcki izvori tu treba navaliti oni su ti najmerodavniji sve sto oni tvrde pogotovo sto se tice ovog prostora naseg to ti svesrdno preporucujem a ja cu ipak iscitavati Milosa S. Milojevica pravog srbendu.
Исту награду заслужују и Алија Изетбеговић и Фрањо Туђманkyo:Slobodan Milošević :shock:
taj je umjesto perom, tenkovima i avionima pisao povijest
šta ćeš
praktičan čovjek 8-)
Kocta:А да одговорим на питање, најбољи Историчар је по мени Милослав Самарџић. Писао је капитално дело "Тајне Вукове Реформе" која, не само што анализира Историју писану од стране режимских Историчара као Ћоровић и Станојевић, него и одкрива каква је погубност за Србски народ вукова реформа. Топло је препоручујем свима:
Такође, једини је он проучавао документе из архиве свих зараћених формација током Другог Светског Рата, те је дошао до обимне али и реалне анализе дешавања на Балкану у том периоду:
Обимна, документована студија о "оцу српске писмености". Како је Аустрија злоупотребила Вука Караџића ради одвајања Срба од Руса, али и од светосавског језика и традиције?
Како су језичком политиком Срби превођени у католичанстов, па у хрватску националност?
Како су Срби изгубили Дубровник и Осек, и зашто је реформа српског језика спроведена другачије од реформи свих европских језика?
Зашто Вукову реформу нису прихватили ни неписмени кнез Милош, ни учени Његош?
Броширано, богато илустроано, 464 стране.
РАСПРОДАТО !
А ти у сред Ваљева да користиш хрватску латиницу, каква срамота за тај племенит крај!Wilkołak:Iz tvog komenatara mozemo videti sve prednosti nekoriscenja Vukove reforme! De, onda, nemoj koristiti Vukovu cirilicu.
Како си и сам овде подсетио, користим вуково реформисано писмо, дакле он га није измислио већ осакатио оно које је постојало пре њега и које није могао да савлада са три разреда основне школе које је завршио, ако ме шамћење добро служи. А ти користиш хрватско писмо за које се ни после вука караџича није знало у твом Ваљевском крају.Wilkołak:Zasto ti uopste koristis Vukovo reformisano pismo kada ga tako prezires?
Не знам које су то сране речи које користим док пишем Србским реформисаним писмом, али за мене и не би било чудо јер сам рођен и одгајен на западу где нисам ишао у школу да научим Србски, и нисам имао ни књиге да се за то залажем: научио сам сам, у касним годинама, читајући и пишући на форуме. А јадно је неког оптуживати за нешто из сред Ваљева, а притом немати појма ни о најосновнијим стварима, јер се није имало васпитања. :?Wilkołak:Za nekog ko se izdaje za nacionalistu koristis mnogo stranih reci i izraza! Jadno!
Па ако је тако шта тражиш у одељење и на тему која се бави Историјом? Дакле која се бави не само прошлости свог народа већ и односима са другим народима? Мора да си залутао.Wilkołak:Hahahhahaaha, OSEK! Hahahahahahhahahaahha ... Pazi ti njega! Udaljavanje od Rusa, ebli vas Rusi! Ma, boli me uvo i za Ruse i Hrvate i Vatikan i sve! Interesuje me moje dvoriste!
Три издања по 1500 књига колико знам. Али није то за тебе: за твоје двориште и башту треба д асе латиш књиге као што су:Wilkołak:Nisu napisali samo koji je tiraz kada je rasprodato! 100 komada?
Коста:А ти у сред Ваљева да користиш хрватску латиницу, каква срамота за тај племенит крај!
Коста:Како си и сам овде подсетио, користим вуково реформисано писмо, дакле он га није измислио већ осакатио оно које је постојало пре њега и које није могао да савлада са три разреда основне школе које је завршио, ако ме шамћење добро служи. А ти користиш хрватско писмо за које се ни после вука караџича није знало у твом Ваљевском крају.
Ко је дакле ближи Истини? Ја који се покушавам приближити писмом које је славни Његош задњи свим средствима бранио, или ти који си у сред Вањева продао писмо својих предака?
Коста:Не знам које су то сране речи које користим док пишем Србским реформисаним писмом, али за мене и не би било чудо јер сам рођен и одгајен на западу где нисам ишао у школу да научим Србски, и нисам имао ни књиге да се за то залажем: научио сам сам, у касним годинама, читајући и пишући на форуме. А јадно је неког оптуживати за нешто из сред Ваљева, а притом немати појма ни о најосновнијим стварима, јер се није имало васпитања.
Коста:Па ако је тако шта тражиш у одељење и на тему која се бави Историјом? Дакле која се бави не само прошлости свог народа већ и односима са другим народима? Мора да си залутао.
Коста:Три издања по 1500 књига колико знам. Али није то за тебе: за твоје двориште и башту треба д асе латиш књиге као што су:
- "како правити најбоље ђубриво за голф траву"
- "колико трулеж за стварање фарму црвића"
crow:ko je sad pa ovaj?
crow:ko je sad pa ovaj?