Najbolji spot svih vremena

Ne moze najbolji spot svih vremena,
jer se tehnike menjaju i napreduju...
Dakle nebuluzno je...
A mrzi me da pisem hronoloski kako je koji spot bio extra...
trenutno

najjače da je najbolji spot onaj sa najboljom tehnologijom.....lepo kažeš tehnika i tehnologija napreduju, razvijaju se....mašta (u granicama normale) je najbitnija po mom mišljenju. dakle, to bi na primer bio spot za Smooth Criminal

Evo nekoliko spotova za koje ne mogu da tvrdim da su najbolji ali se meni najvise dopadaju. Uostalom ukusi su razliciti. 8-)

1. Rammstein - Ich Will
2. Rammstein - Keine Lust
3. Rammstein - Du Riechst So Gut '98
4. Siddharta - My Dice
5. Enigma - Push the Limits
6. Enigma - TNT for the brain
7. Cradle of filth - Her ghost in the fog
8. Marilyn Manson - Coma white
9. Pain - Nothing
10. Emigrate - My world
11. Metallica - Turn the page
12. Prodigy - Smack my bitch up

Triler jeste vrhunsko delo, spot spotova, i sve naj naj...:rolleyes: ali, po mom mišljenju, majkl je 87me nadmašio svoj top spot, ni manje ni više nego smooth criminalom!!! Spot je malo kraći, al opet mi se čini da je u tih desetak minuta više rekao nego u trileru. Svaka scena ima svoju priču, nema ubačenih konverzacija, svaka sekunda je maksimalno ispunjena...koreografija je kompleksnija i (meni lično) zanimljivija. Iako nema komplikovane šminke, spec. efekata...,radnja spota je nevidjeno zanimljiva.!!Ma, ceo spot je bukvalno mjuzikl. A i čuveno "naginjanje"....to je bio bum, što za ono vreme, što za...uvek !!! :D ma, ljudi, majkl je genije :heart: :mrgreen: Aaaow!!! Annie are you ok...??

Smooth Criminal :heart:

Back