Rainbow!
Početnik
- Poruka
- 8
Silver,u rangu sa Baldurs gate,po meni dele prvo mesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas kako, recept je da postoji prica koja ide linearno. Open je utoliko koliko mozes daOpen world жанр ме је јако искварио.
Pathfinder ми је на листи али никако да га пробам. Мислим да ће ми баш лећи.
Dark Souls никада нисам играо јер ми је деловао (судећи према онлајн гејмплеју) сувише, како бих рекао, линеарно, или аркадно, без много истраживања као у Елдер Скролс играма где је борба, макар на почетку серијала, била у другом плану. Open world жанр ме је јако искварио. С друге стране волим ту естетику средњег века и готике, тако да мождс ми се и свиди. За мене би ипак Скајрим био RPG деценије ако не и игра деценије иако за мене представља два корака уназад у односу на Моровинд и не могу га играти без неколико есенцијалних модова који га уздижу у домен истинског RPG-a.
Слажем се за Pillars of Eternity, прича јесте слабија (а крај ме посебно разочарао) али игра на носталгију и забавна је. У играма ипак више преферирам атмосферу, истрсживање и добар world-building. Други део сам кренуо да играм али сам из неког разлога већ на оном почетном тропском острву изгубио жељу да наставим игру. Тешко је објаснити разлог, све је исто као и у првом делу и изгледа сјајно.. Можда неки други пут, уз боље расположење.