Najbolji Reziser

Njabolji Reziser?

• Alfred Hitchcock

• Martin Scorsese

• Francis Ford Coppola

• Akira Kurosawa

• Sergio Leone

• Orson Welles

• Stanley Kubrick

• Steven Spielberg

• Alejandro Jodorowsky

• Andrei Tarkovsky

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
heheheee.. kada svakom das pravo glasa, on uglavnom glasa za onog ko pravi njemu interesantnije filmove, a ne za onog ko bolje rezira... :D uostalom, kao i vecina, nisam bas expert za ocenjivanje reziserskih sposobnosti...
zato, onako skromno- naaapred spilberg!! :D (jel se i ovo racuna u zabranjeno navijanje?)

Poslednja izmena:
Stvarno krv, ali samo do clanaka, nije jos dosla do kolena.
Obicno ne komentarisem izbor, samo mislim da kad reditelj pravi film, ne moze da zna unapred da ce to biti komercijala i doneti brdo para, ili ce biti kultni kroz nekoliko godina, ili ce slavno da propadne i na blagajnama i kod publike i kritike.
Moj glas nije otisao Spilbergu, ali ne bih se slozila da je tendenciozno snimao razmisljajuci "ovo ce mi doneti milione...", kao ni bilo ko drugi od rezisera. To je, jednostavno, nepoznanica i pokaze se tek kasnije. Onda filmovi budu uspesni i nalei se etiketa "komercijalni reziser".

Stvarno krv, ali samo do clanaka, nije jos dosla do kolena.
Obicno ne komentarisem izbor, samo mislim da kad reditelj pravi film, ne moze da zna unapred da ce to biti komercijala i doneti brdo para, ili ce biti kultni kroz nekoliko godina, ili ce slavno da propadne i na blagajnama i kod publike i kritike.
Moj glas nije otisao Spilbergu, ali ne bih se slozila da je tendenciozno snimao razmisljajuci "ovo ce mi doneti milione...", kao ni bilo ko drugi od rezisera. To je, jednostavno, nepoznanica i pokaze se tek kasnije. Onda filmovi budu uspesni i nalei se etiketa "komercijalni reziser".

:worth::worth::worth:
anyway Alfi i Spilberg su izjednaceni...
Bice krvi :D !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back