NAJBOLJI REPERI SVIH VREMENA

ПОздраВВ људи , преслушао сам Садистика на вашу препоруку и , , има добрих песама и добрих текстова али прилично успављујуће :neutral:,
дајте неки предлог, тражим да скинем нешто хип-хопа
хвала,
:worth:

ПОздраВВ људи , преслушао сам Садистика на вашу препоруку и , , има добрих песама и добрих текстова али прилично успављујуће :neutral:,
дајте неки предлог, тражим да скинем нешто хип-хопа
хвала,
:worth:

atmosphere - god loves ugly
atmosphere - lucy ford
atmosphere - when life gives you lemon paint that shit gold

Molim vas pomozite. Treba mi neka dobra zika za slusanje, preslusao sam domace, preporucite neke najbolje hip-hop, rap pesme, albume. Recite koji su najbolji albumi od ovih koje sam nabrojao.
Usput, nije mi jasno kakva je razlika izmedju hip-hop-a i rap-a.

2pac....je najbolji...svih vremena,sva vremena zajedno=tupac...tupak je najbolji od svih,svi zajedno nemaju shanse protiv tupaka...tupak,paktu,2pac pac....papapapapa.....pac....pacman....jel znate,ja ne slusham rep ni hip hop,ali brate....od svih je najbolji tupac....on je uzor svima,danas....kome?...svima...shto,jer tupak je najbolji...al eto,o5 ja ne slusham rep...al da kazhem,da je 2pac najbolji od svih,i svi su gori od njega...on je neprevazidjen...ko?...tupac.....

aaaaaaaaaaaaaarghhhhhh!!!!!!!

Molim vas pomozite. Treba mi neka dobra zika za slusanje, preslusao sam domace, preporucite neke najbolje hip-hop, rap pesme, albume. Recite koji su najbolji albumi od ovih koje sam nabrojao.
Usput, nije mi jasno kakva je razlika izmedju hip-hop-a i rap-a.

treba ti zika....da slushash....tehno je za tebe,ne rep....rep morash da chujesh,razumesh a ne da slushash....al ajd,ako si pochetnik....od ovih shto kupuju polovne pishtolje preko oglasa i nose nozheve po shkoli da bi glumeli face a koriste ih kuci da bi mazali margarin na hleb onda slushaj dr.dre-chronic 2001,to je prilichno komercijalno,chak preterano....svidece ti se sigurno....a ako nisi od takvih(a sumnjam)onda nauchi dobro engleski,slushaj wu tang-enter wu 36 chambers,jedam od najboljih ako ne i no.1 album hop-a rep-a kako ocesh svih vremena,lirichki naravno....

p.s.i ja sam prvo pocheo sa manje vishe istom postavom,snoop-a nikad nisam svario,meni lichno ne lezhi,izostavio si recimo xzibit-a od njega je ''restless''extremno dobar,posebno za pochetnike,za eminema me ne pitaj poshto ga ja obozhavam tako da svima preporuchujem sve,al zavisi....evo da skratim,moj savet....sledeci albumi...i to po ovom redu....

Dr.Dre-2001(Chronic)
Xzibit-Restless
The Game-Untold Story Volume II
Eminem-Slim Shady LP

naravno to je lista za ''pochetnike''wu tang slushaj posle,ako uopshte budeshb slushao....a verovatno cesh se predati rejverima,pa cesh za neku godinu da prichash''ma slushao ja hop,nekad...to je bila samo faza'':roll:

vidim ovde neko glasanje a..

dobar je atmosphere ovde, ovaj deo mi se bas svideo

Took a right on Lyndale I'm getting near
But then the road became empty and the people disappear'd
The clowds ran away, opened up the sky
And one by one I watched every constellation die
And there I was frozen, standin in my backyard
Face to face, eye to eye, starin at the last star
I should've known, walked all the way home
To find that she wasn't here, I'm still all alone

ali glas ide makijavelijevom linku, prvenstveno zbog proofa..

ali to izmedju ta dva, najbolji rep ikada nikako..

Back