G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
daj bre ljudi.. počnite da slušate rep ako već pričate o njemu.
A po cemu je zakljuceno da ne slusamo rep muziku?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj bre ljudi.. počnite da slušate rep ako već pričate o njemu.
Pa kazi boljeg belog rpera od njega?
Slug( Hvala ti Nikola, bez tebe verovatno ne bih ni znao za Atmosphere)
Vinnie Pazz. Slug. Sage Francis. Eyedea. Ill Bill. Necro moždaa.
Relativno skoro sam otkrio ko je Cage, i slušao sam "I never knew you" milion puta od tada.
I , nisam siguran da li je Immortal Technique baš beo.Neki latino je pre, ali to je to, manje više.![]()
A po cemu je zakljuceno da ne slusamo rep muziku?![]()
1. 2Pac
2. Notorious Bigg
3. Eminem
4. 50Cent
5. Jay-Z
6. P.Diddy
7. KRS-One
8. Wu-tang Clan
9. Fugees
10. DMX
kao neka lista koju je sastavio neko iz časopisa Bravo.
Pa dobro,svako ima svoj ukus,ali Beastie boysi mi ne idu u glavu nikako.
matori, pazi, meni ovo deluje kao lista najpoznatijih repera (to jest - lista repera za koje si ti čuo).
Sa druge strane, ako ti je ovo stvarno top10, ono, ja nemam reči. Naravno, 2pac je najpoznatiji i zato ti je na prvom mestu.
Kako ti možeš da staviš 50 centa, puff daddy-ja i dmx-a zajedno, znači, na istu listu sa 2pac-om, wu-tangom, krs-om i eminemom?!
I to još ladno staviš paf dedija ispred krs-a, wu-tanga..
I staviš 50 centa odma iza eminema, i ispred krs-a, wu-tanga, jay-z-a....![]()
![]()
Mislim, tu se već ne radi o ukusu, već o nepostojanju istog. I ta lista govori koliko ti pažljivo slušaš rep.
Bez ikakvog hejta, ovo ne izgleda kao lična top lista, već kao neka lista koju je sastavio neko iz časopisa Bravo.
Ali to su imena koja milioni ljudi sirom sveta znaju, tako da damn sure zasluzuju da se nadju na listi sa ostalima.
eto vidiš - o tome sam ti i pričao.
reci kako sam pronikao u tvoje slušanje repa.
Brate, ako ti mislis da se ja lozim na repere zato sto su bogati, onda misli tako, sta da ti radim...
Ja sam samo pokusao da kazem ako nekog zna pola sveta, da ne moze da bude sranje, a ti misli sta oces...
evo, da citiram jednog drugara
"ako u muzici vidis samo zabavu a kvalitet izvodjaca meris popularnoscu onda se ne slazemo u korenu i nemamo o cemu da raspravljamo"
evo, da citiram jednog drugara
"ako u muzici vidis samo zabavu a kvalitet izvodjaca meris popularnoscu onda se ne slazemo u korenu i nemamo o cemu da raspravljamo"
i da nastavim...rap/hip-hop muzika je moj vodic kroz zivot otkako sam se upoznao sa ovom vrstom muzike, tako da tu definitivno ne vidim samo zabavu...
dalje, kvalitet izvodjaca moze biti da se ne meri samo popularnoscu, but hey, da nisu kvalitetni onda ne bi bili popularni? ili gresim?
de ne gresis.
i karleusa je danas popularna, a vidim puca od kvaliteta...
nisam kompetentna da vodim dublju diskusiju o repu, ali truo zna sta prica..
i slusa dobar rep.
Ne osporavam njegov ukus o repu, a ni ovde se ne radi o Ceci...A Jay-Z ima kvalitet da se ne lazemo...