- Poruka
- 9.215
naslovna uloga je isto sto i glava uloga i nema veze sa naslovom filma ,dobro evo ja sam divlja svinja da te zadovoljimlimojed:Црни Роко се не помиње у наслову, ерго није насловна улога. Али дивља свиња јесте![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naslovna uloga je isto sto i glava uloga i nema veze sa naslovom filma ,dobro evo ja sam divlja svinja da te zadovoljimlimojed:Црни Роко се не помиње у наслову, ерго није насловна улога. Али дивља свиња јесте![]()
Al vidis i ti narodi koji se opredeljuju za demokrate i koji demografski rastu su vecinom stacionirani na jugu amerike.savin:Ako Republikanci izgube izbore 2008 godine u USA-oni ce nestati sa politicke scene.
Demografski trend je u USA takav da raste broj glasaca iz naroda koji tradicionalno glasaju za Demokrate.
Republikanci kontrolisu 82% USA -naftne izvore u Teksasu-najvece bogastvo u USA-tesko ce se pomiriti sa takvom sudbinom..
Znas, da mi je to rekla moja nekadasnja profesorka istorije pa bih i poverovao. Kada mi to kaze neki pseudoistoricar koji preko nekih, ko zna kakvih izvora postavlja svoju verziju istorije onda mi je to smesno. Tvoju istoriju niko i ne zna jer je ocigledno znate samo ti i "tajni red cuvara istine".Chedo Kokardic:guru ne lupaj razumes se u istoriju ko mara u krivaka...
Najvece demokratske drzave su Njujork i Kalifornija..svetolik trpkovic:Al vidis i ti narodi koji se opredeljuju za demokrate i koji demografski rastu su vecinom stacionirani na jugu amerike.
Поздравио их Орсон Велс.savin:Belgijska televizija izazvala je pravi „šok” jer je, u udarnom večernjem programu, javila da se, odlukom flamanskog parlamenta, Flandrija, kao federalna jedinica, otcepila od valonskog dela Belgije i federalnog regiona Brisela. Televizija je prenela i da je belgijski kralj seo u avion i otišao u „nepoznatom pravcu”. Na ekranu je prikazano i veliko „narodno slavlje” u najvećem flamanskom gradu Antverpenu. Najpre je stajao upadljiv natpis: „Ovo nije fikcija”, da bi se konačno u dnu ekrana pojavila naznaka: „Ovo je izmišljeno”. Posle dvočasovnog programa, voditelj je nakon televizijske simulacije raspada Belgije saopštio da je bilo mnogo onih koji su poverovali da se Flandrija otcepila, „uključujući mnoge međunarodne političke i diplomatske krugove”.
Emisija je, međutim, i dalje trajala i razni stvarni i izmišljeni belgijski politički prvaci i parlamentarci su govorili kako vide mogući rasplet u belgijskoj državi, uključujući izjave da „šest miliona Flamanaca imaju pravo da se otcepe, kao što je dopušteno i u slučaju republika bivše Jugoslavije”.
Kao „najnoviji primer” pomenuto je „mirno odvajanje Crne Gore”, a u intervjuima su „flamanski poslanici” i neki stvarni politički prvaci izjavljivali da je otcepljenje Flandrije izazvalo pravo oduševljenje u Kataloniji, Baskiji, Škotskoj i drugim delovima zemalja EU koje takođe žele da im se prizna pravo na samoopredeljenje.
Čak su pokazane i „scene veselja” u Barseloni i drugim gradovima u Evropi. U pravom talasu burnih reagovanja televizijskih gledalaca mišljenja su išla od toga da je „prava sramota da prvi program državne televizije ovako uznemiri i prevari građane”, pa do ocene da takav „šok” zaslužuje situacija u zemlji, gde mnogi flamanski politički krugovi smatraju da Belgija ne treba da opstane kao država.
U sprovedenoj anketi, TV kanal RTBF, koji je pravio simulaciju raspada Belgije, objavio je da je 89% televizijskih gledalaca verovalo da je Belgija zaista prestala da postoji, sve dok se na ekranu nije pojavio natpis na kojem je pisalo „Ovo je izmišljeno”. (Beta)