sa dačijom teško... škoda je par nivoa iznad dačije po svemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba ri jos minimim 5k za nov solidan auto, nazalost. Ranije je moglo za 12k da se uzme fin benzin cetiri cilindra, sad i neZa te pare ne bih uzimao polovan automobil , jos malo dodas i nov....
Realno novije veće Škode deluju moćno, zašto da ne?Jel uspeo ikada iko da smuva ribu sa škodom i dačijom?
![]()
O još kako imaju razlike tačno u fening se razlikuju. Kvalitet i količina nemačka matematika. Dok su ostali inženjeri smišljali kako da auto troši i zagađuje manje, ovi su smišljalikako kupca da zavrnu.Razlika izmedu Skode i VW je danas jako mala ....ja je ni ne vidim ..
Njihova prevara je bila na autima do 2015 i ne radi se o portrosnji vec o zagadenju.. U Srbiji se ne placa porez prema zagadenju tako da to nema ulogu kod vas.. Kod nas cena auta zavisi od toga kao I gidisnje putarina tako da je razlika u drzsvnoj kasi velika .. O tome se jedino radi I o konkiretnosti njihovih firmi ..O još kako imaju razlike tačno u fening se razlikuju. Kvalitet i količina nemačka matematika. Dok su ostali inženjeri smišljali kako da auto troši i zagađuje manje, ovi su smišljalikako kupca da zavrnu.
Ako ne igra ulogu zagadjenje ,zasto se onda ne uvoze auti sa euro 3 motorima vise?Njihova prevara je bila na autima do 2015 i ne radi se o portrosnji vec o zagadenju.. U Srbiji se ne placa porez prema z
agadenju tako da to nema ulogu kod vas.. Kod nas cena auta zavisi od toga kao I gidisnje putarina tako da je razlika u drzsvnoj kasi velika .. O tome se jedino radi I o konkiretnosti njihovih firmi ..
Ako im je toliko bitno zagadenje zasto onda ne ukinu poreze na auta na gas ili carine na solarne panele ? .. A I ovi el su počeli dobijati poreze ne velike ali ide u tom pravcu a i cena struje je 3x veca na punjacima bilo grad ili pumpa .. Bitokrate ce naci nacin da napune kasu u to ne treba sunmljati ..Ako ne igra ulogu zagadjenje ,zasto se onda ne uvoze auti sa euro 3 motorima vise?
Koliko mi je poznato jos uvek se placa neki porez na zastitu zivotne sredine tako da to ima veze sa vazduhom i zagadjenjem.
Gde si ti cuo da se ne uvoze kola euro3?Ako ne igra ulogu zagadjenje ,zasto se onda ne uvoze auti sa euro 3 motorima vise?
Mislim da će uskoro biti zato što ti već i euro 4 imaš 15 godina starih i zato ne skupih. Ranije je bilo drugačije.To zabranjuju već 10 godina i ništa![]()
Registruješ na invalida, ugradiš plin i BOG da te vidi
Auto kao stvoren za finansijekse samoubice. Moj je komsio pokupio neki 15 godina star S za neke sitne pare, mislim da je platio manje od 10K. Prve godine je potrosio preko 3000 na popravke.