angely
Domaćin
- Poruka
- 3.619
Zabavno ako zelite da zatvore temu zbog vaseg chata ,ali mislim da svako na forumu zasluzuje bar postovanje,ako nemate komentar na temu ...kush odavde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
angely:Zabavno ako zelite da zatvore temu zbog vaseg chata ,ali mislim da svako na forumu zasluzuje bar postovanje,ako nemate komentar na temu ...kush odavde
Svakako da ovo nije chat draga moja,ako su po tebi 2-3 posta chat ili spam onda nisi u pravu...svakako da me ti neces oterati odavde,nemoj biti paranoicna,niko nece zatvoriti temu 8)angely:Zabavno ako zelite da zatvore temu zbog vaseg chata ,ali mislim da svako na forumu zasluzuje bar postovanje,ako nemate komentar na temu ...kush odavde
Ofelija dete moje, dosta ulizivanja drugarici koja je poprilicno nepristojna...Definitivno ne umes da prepoznas prave ljude...ofelija:heheh slatka angely nemoj biti tako gruba...oni su intelektualci tako da sta god da pisu to MORA biti zanimljivomoj glas po hiljaditi put za angely...ona je najbolji pisac na forumu
oho!a verujem da si ti "pravi" covek....i zamolila bih te lepo zaobidji me sa "dete moje"...zvucis pomalo jadno i,kako bih rekla.....bednoKaramazov:Ofelija dete moje, dosta ulizivanja drugarici koja je poprilicno nepristojna...Definitivno ne umes da prepoznas prave ljude...
kako hoces...ispadas jadna samo ti,ulizujes se neprekidno,mislim da to znaju svi sa foruma,samo nece da ti kazu...vise se necu raspravljati,prilicno si dosadnaofelija:oho!a verujem da si ti "pravi" covek....i zamolila bih te lepo zaobidji me sa "dete moje"...zvucis pomalo jadno i,kako bih rekla.....bedno![]()
lepo...ti si urnebesno dosadan tako da sam vise nego srecna sto ces se izgubiti sa ove teme.....zauvekKaramazov:kako hoces...ispadas jadna samo ti,ulizujes se neprekidno,mislim da to znaju svi sa foruma,samo nece da ti kazu...vise se necu raspravljati,prilicno si dosadna
Hesse:U jednom kultivisanom vokabularu ne smeju se tolerisati reči kao što je "kush" tj. "kuš", pogotovu kada one dopiru od pisca, pa još najboljeg na forumu. Strašno.![]()