Najbolji pisac na Forumu

angely:
Zabavno ako zelite da zatvore temu zbog vaseg chata ,ali mislim da svako na forumu zasluzuje bar postovanje,ako nemate komentar na temu ...kush odavde

U jednom kultivisanom vokabularu ne smeju se tolerisati reči kao što je "kush" tj. "kuš", pogotovu kada one dopiru od pisca, pa još najboljeg na forumu. Strašno. ;)

* * * * *

Prilozi

• kar8.JPG
    kar8.JPG
    21,6 KB · Pregleda: 4
angely:
Zabavno ako zelite da zatvore temu zbog vaseg chata ,ali mislim da svako na forumu zasluzuje bar postovanje,ako nemate komentar na temu ...kush odavde
Svakako da ovo nije chat draga moja,ako su po tebi 2-3 posta chat ili spam onda nisi u pravu...svakako da me ti neces oterati odavde,nemoj biti paranoicna,niko nece zatvoriti temu 8)

Dragi posetioci izvinjavam se zbog grubosti izrecene u prethodnom postu...ali mislim da poneki bas preteraju sa glupostima.A za one koji misle da smo Ofelija i ja prijateljice grdno su se prevarili..posto se ne znamo uopste...mada iako,cini mi se najmladja na 'knjizevnosti',ima vise kulture i pismenosti od pojedinaca...bilo bi mi drago kad bih je upoznala.
Nije uopste cilj bio da sebe proglasim piscem...a ne cak najboljim...ja sam svoje misljenje o onima koji pisu na forumu rekla na osnovu onog sto sam procitala.Ostali bi mogli da se potrude pa ucine isto.
Hvala na (ne)razumevanju!;-)

pozdrav svima,
Bio sam skoro na jednoj ruskoj diskusiji koja je nosila isti naziv, "ko je najbolji pisac na forumu tom i tom, tamo njihovom.... Neverovatno kaoja razlika ako bih uporedio odgovore, i koliko smo mi cudan narod kad ovako odgovaramo i ovako se druzimo. Pa recimo Vasilij kaze da je Lena vrlo dobar pisac i da su njene price prozete iskustvom i tako dalje...Zatim Gligorij prica kako se odusevio pricom Maksira Grigorijevica koji je tako divno oslikao lik portira Zicina. Zatim Igor misli da je Antonije Kuznjecin najbolji pisac jer mu je eto tako prosto priraso za srce i tako dalje. Da coveka ispuni neka milina citajuci. Cak i americke knjizevne diskusije imaju nekog smisla i lepote, ali ove nase, tuga, ili sam ja suvise odsutan sa tih prostora pa ne raspoznajem neke novonastale lepote razgovora.
Zaviri te malu i u druge narode, videce te da je sujeta svuda naravno prisutna i da je kritika takodje prisutna ali ne na taj nacin i u tom neprijatnom stilu.
Pozdrav svima i primi te ovo dobronamerno, kako bi drugacije....

Back