Najbolji muski parfem

Parfeme ne koristim
Najtoplije Ti preporulujem losion posle
brijanja DENIM.
Jačina brzo izlapi, ali sa na blizinu
oseća bar 10 sati.
Žene se sve vrlo pohvalno izjasnile o njemu.

Ubedljivo najbolji koji sam koristio je "Aramis" !

A, možete slobodno verovati da sam isprobao mnoge......
Za moga veka.
Komplet - parfem i "after šejv" (zapremine po 100 ml)
nešto ispod 250 US$.
U sred Moskve.

Ja volim da stavim armani code ili boss botled. Drugima kako to deluje nije me mnogo briga...ali se ne sećam primedbi.
Druge muškarce zaista ne njuškam :lol: . Zar nije bolje tražiti mišljenje žena?

Banalizuješ bez potrebe !
Ne banalizujem uopšte . Meni su se ti parfemi smučili u vrijeme kada sam imao 19 godina
a moja tadašnja djevojka je imala 16 . Koristila je parfem mošus koji je meni smrdio kao tvor .
Sada sam malo guglao i vidim da se taj parfem i danas koristi i reklamira što mi je nevjerovatno .
Taj parfem se inače pravi od žlijezdi mošusnog govečeta . Bikovima je možda taj miris zavodljiv
ali nama muškarcima teško .
Sad mene treba neka žena ubjeđivati da ja trebam mirisati na ljubičicu ? To će ići malo teže .

Ne banalizujem uopšte . Meni su se ti parfemi smučili u vrijeme kada sam imao 19 godina
a moja tadašnja djevojka je imala 16 . Koristila je parfem mošus koji je meni smrdio kao tvor .
Sada sam malo guglao i vidim da se taj parfem i danas koristi i reklamira što mi je nevjerovatno .
Taj parfem se inače pravi od žlijezdi mošusnog govečeta . Bikovima je možda taj miris zavodljiv
ali nama muškarcima teško .
Sad mene treba neka žena ubjeđivati da ja trebam mirisati na ljubičicu ? To će ići malo teže .

Imao sam kontakata se ženama koje su se napirlitavale mirisima od kojih
mi se povraćalo....
Stvar ukusa....
Njima je, očito, imponovao, čim ga turili !

Ja lično nikada nisam preterivao.
Nisam se zaprskavao svakodnevno, već isključivo kad je trebalo.....
Recimo, muški "Farenhajt" je na ceni, ja ga nisam podnosio, mene je odbijao.
Neki tugaljiv miris neprovetrene grobnice....fuj !

Kouros
nd.735.jpg

Back