najbolji MMORPG?

Ja sam igrao Runes of Magic dobrih pola godine, ako ne i jace, i mogu reci da je igrica odlicna, premda je F2P.Dosta q, dosta zabave, ima i dosta gildova sa Balkana po raznim serverima, takodje i dosta aktivnih igraca sa Balkana.Prica nije losa, sada je izasla i expanzija, tako da igra dosta obecava.

Ajd momci nemam mnogo iskustva sa MMORPG igrama pa preporucite neke najigranije (nalik wow u ako tako nesto postoji :) ).Razmisljam se da opet pocnem wow na private serverima ali ne znam jel to vredi...
Sve preporuke su dobrodosle
hvala

Moja topla preporuka je Runes of Magic.Ako si PvE igrac, mogu da ti preporucim server Macantacht i gildu Balkanija, koja je medju najjacim gildovima na serveru.U Runes cak mozes i da kombinujes klase(warrior+roque, hmmm), sada su tu i vilenjaci kao rasa ima i Warden i Druid klase.Sve u svemu, vredi probati.

OCU NEKI MMO DA SKINEM I DA IGRAM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WOW ME SMORIO +D imam uplaceno do avgusta 14. pa malo!

STA DA SKIDAM?!?! +D

igram runescape,po preporuci nekih sa ovog foruma, i svidja mi se.imas
mali milion stvari da radis ako igras besplatno a ako placas pretplatu,nekih 5-6 evra mesecno,onda milijardu stvari,skillova, od borbe do magije, kuvanja, pecanja,kopanja rude,
razni questovi,mini games,events i sl. - mozes i samo da se boris ako hoces ali ti naravno treba lova za dobre oklope i oruzje.
Postoji i nas forum za runescape na www.veselaekipa.net

moj nick u igri je cmmonn pa se javite ako treba pomoc,savet
pozz

Back