svašta po malo
Početnik
- Poruka
- 16
i kako doći do nje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ketis:Najdzela se uopste ne bavi "brzom hranom"...neznam odakle ti takve informacije?!Dzejmija ne gotivim preterano a izmedju njega i Najdzele ima VELIKE razlike i smesno ih je strpavati u isti kos!U njenim knjigama mozes da nadjes bukvalno sve sto ti treba...hrana za svecane ruckove...brze vecere posle posla ...nedeljni ruckovi..decji rodjendani...mnogo toga sam isprobala i odgovorno tvrdim ...ta zena je stvarno boginja u kuhinji!
I ja ću, baš mi to treba:grin: Džejmija nikad ne bioh kupila, drago mi je što sam sad čula da ima velike razlike.divlja u srcu:Drago mi je da to cujem, uskoro cu da ga kupim. :-)
Super što te vidimo ovde!mackica ns:I ja ću, baš mi to treba:grin: Džejmija nikad ne bioh kupila, drago mi je što sam sad čula da ima velike razlike.
Inače sam se oduševila kad sam sad dobila veliki narodni kuvar (hvala C:wink: ) Strava je zato što ima još milion korisnih stvari osim samih recepata; a i zato što se u njemu mogu naći svi stari, najobičniji recepti kojih ne znam gde još ima.
A pored toga, najjednostavnije mi je da na netu tražim recepte.
DA TAJ KUVAR SAM POMENULA - MERI BERI - nema sta nema, vegeterijanska kuhinja, jela od mesa, italijanska kuhinja, meksicka, kineska, ma sve...odlicna je i ya pocetnike jer ide od posudja koje ti je potrebno, secenja mesa, osnovna pravila mesenja testa, zamrzavanje hrane, cak i podaci obrazovne prirode - poreklo jela, odakle potice koji sastojak...ukratko jedno sveoubuhvatno gastronomsko cudo..proka1:trenutno veci hit, bar tako kazu u knjizarama, veoma zanimljivi i originalni recepti sa divnim slikama na preko 500 strana, izdavac mladinska knjiga, nova, novi sad
Hahaha... Eto koristi i od Džejmija!!gigule:kazite sta ocete ali taj Dzejmi kakav god da je inspirisao je mog muza da mesi ...mesi hleb,testo za pizzu i kifle...
hvala mu na tome....
Hvala:-Dsmeh:Super što te vidimo ovde!![]()
I da ne pametujem: najiskrenije čestitke i sve najlepše (šta god da se kaže u tim prilikama zvuči kao fraza).
Elem... Kad ti zatreba neki recept - samo pitaj. Ovde se uvek nađe neko ko zna.
Pazi samo da muž uvek uredno stavlja keceljicu da ne prođe kao Džejmi...gigule:kazite sta ocete ali taj Dzejmi kakav god da je inspirisao je mog muza da mesi ...mesi hleb,testo za pizzu i kifle...
hvala mu na tome....
E taj kuvar meni treba, taj za pocetnike.ketis:DA TAJ KUVAR SAM POMENULA - MERI BERI - nema sta nema, vegeterijanska kuhinja, jela od mesa, italijanska kuhinja, meksicka, kineska, ma sve...odlicna je i ya pocetnike jer ide od posudja koje ti je potrebno, secenja mesa, osnovna pravila mesenja testa, zamrzavanje hrane, cak i podaci obrazovne prirode - poreklo jela, odakle potice koji sastojak...ukratko jedno sveoubuhvatno gastronomsko cudo..
Izuzetno draga komšinica (divna starija žena sa decom razasutom po belom svetu) mi je juče poklonila kuvar koji je svojevremeno "kupila zbog lepih slika"
(njeno objašnjenje).
![]()
Najviše mi se sviđa od svih kuvara koje imam u kući. I stvarno je jako lepo opremljen.![]()
Izdavač Prosveta, Beograd 1973.
![]()
E ovaj kuvar jurim godinama cula sam da moze da se nadje kod ulicnih prodavaca ovina ali ja nikad nisam naletela.Zna li neko gde moze da se nabavi? Niasm znala da ga imas a eto bila kod tebe.Kako su meni rekli to je osnova u kulinarstvu i da tu ima sve sto treba .