S
sa slatkom frizurom
Gost
u Francuskoj ulici (broj 4o i neki, ispod crkve, donji deo ulice) i to frizerka MILICA ....\\cene strava, a Milica je jako talentovan frizer
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja kazem da su oni najbolji,anakin:ml&p:Aleksandar team, kod Beogradjanke - Miki je odlican!
da!!
mislis na Lale-ta...pa sve je ok ali samo pod uslovom da te on licno osisa.razliciti su kriterijumi,doduse.Anonymous:Imas dobar salon u Golsvortijevoj, sve mladi rade i rade samo frizure a mlade. Cene su pristojne
dalmatinka:Najbolji salon u Novom Sadu ja L'ARTE u safarikovoj ulici.Frizer Nocika.[/b]
Maka:Za od zenskih frizera Latinka, a od muskih frizerski salon Srdjan barem za mene (u Nisu).A sto?
Ejpril:Žene ja bih da promenim boju kose al nikako da naidjem na frizera koji bi mi rekao: tvom licu,tenu odgovara ta boja, ta dužina. Po vašim predhodnim odgovorima vodi Aleksandar,ali imali još koji ekstra u BG.
Anonymous:Ja sa Nbgd odlazim kod majstora Igora ( frizerski salon Igor)u Obrenovac. Mlad decko, skroz u trendu i prepun osvojenih nagrada. Skoro je na takmicenju na SCG nivou osvojio 2.mesto. Pravi profi, cena prava sitnica. Sisanje sa feniranjem 500 din, a ceo tretman ( satiranje sa tri boje, sisanje, feniranje) 2.500 din.Usput dobijes kafu, sokic i maksimalno zezanje![]()
Procvetam svaki put kad izlazim iz frizeraja.
U zivotu nisam imala bolju frizuru i sredim je sama za nepuna 2 minuta. Samo operem, isfrotiram i gotovo. Cesalj ne uzimam u ruke![]()
Anonymous:Ja sa Nbgd odlazim kod majstora Igora ( frizerski salon Igor)u Obrenovac. Mlad decko, skroz u trendu i prepun osvojenih nagrada. Skoro je na takmicenju na SCG nivou osvojio 2.mesto. Pravi profi, cena prava sitnica. Sisanje sa feniranjem 500 din, a ceo tretman ( satiranje sa tri boje, sisanje, feniranje) 2.500 din.Usput dobijes kafu, sokic i maksimalno zezanje![]()
Procvetam svaki put kad izlazim iz frizeraja.
U zivotu nisam imala bolju frizuru i sredim je sama za nepuna 2 minuta. Samo operem, isfrotiram i gotovo. Cesalj ne uzimam u ruke![]()
maja mala mama:mislis na Lale-ta...pa sve je ok ali samo pod uslovom da te on licno osisa.razliciti su kriterijumi,doduse.Anonymous:Imas dobar salon u Golsvortijevoj, sve mladi rade i rade samo frizure a mlade. Cene su pristojne
Sve pohvale za frizerski salon Nella,ugao Djusine i Dalmatinske.Sjajna ekipa mladih ljudi,profi tretman u svakom smislu,samponi i ostalo iskljucivo firmirani,a posebno pohvala za Vesu,strpljivog i sjajnog frizera.