Najbolji frajer na pdf Politika

najbolji frajer na pdf politika

• novica

• Forumas velicanstveni i ekipa

• lab_man

• Reefer

• Tension

• simple minds

• lepi bora

• ivan_andj

• kami83

• tab503 (preko veze)

• neko drugi (navedi ime na temi)

• niko

• Nosferatu

• _nobody_

• Pobedonoscev

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 287336

Iskusan
Banovan
Poruka
6.075
e pa drage dame, ajmo budjenje i jedna lepa letnja tema.
kad mogu oni po novinama da biraju najlepse politicare i sl mozemo i mi ovde da izaberemo forumasa koga cemo proglasiti za najfrajera pdf politika.
pravo ucesca imaju svi posetioci ovog pdf a na kraju bi mogli da sastavimo i anketu sa 5 kandidata.

ja odmah da kandidujem neprevazidjenog petra vrangela/novicu koji je trenutno neopravdano odsutan
zatim prelepog i prezgodnog a nadasve inspirativnog i inteligentnog tensiona
odmah za njim izuzetnog djole1976 - macan za koga ce se tek cuti
kandidat cetiri ali nikako u zasotatku za gorepomenutim - vv ilic
i na petom mestu, fenomenalni i fantasticni lepi bora.

ajmo :klap:

Ima zaista divnih forumaša nez obzira pričao ja sa njima ili ne a koji svojim kritičnim intelektom plene pažnju
Zaista ne mogu da se odlučim izmedju Navodnog Heroja, Nepozvanog Junaka, Maršalovog Prijatelja, Forumaša Veličanstvenog ili Badže Poštenjačine
Znači likovi su genijalci i ja ih apsolutno kapiram... uglavnom su izloženi kritikama onih koji pobegnu kad zagusti, misli kad dodje do najgušćeg
e tad nema njihovih udri me do zore činjenicaa i saznanja, nekako nestanu, odcupkaju u troskuku, prave se naivne seljančice pred prvi put...

Ima zaista divnih forumaša nez obzira pričao ja sa njima ili ne a koji svojim kritičnim intelektom plene pažnju
Zaista ne mogu da se odlučim izmedju Navodnog Heroja, Nepozvanog Junaka, Maršalovog Prijatelja, Forumaša Veličanstvenog ili Badže Poštenjačine
Znači likovi su genijalci i ja ih apsolutno kapiram... uglavnom su izloženi kritikama onih koji pobegnu kad zagusti, misli kad dodje do najgušćeg
e tad nema njihovih udri me do zore sagovornika, nekako nestanu, odcupkaju u troskuku, prave se naivne seljančice pred prvi put...

odoh pola sata da klecim na kukuruzu jer sam zaboravila :sad2:

Pa ja nepmoznajem ni jednog frajera sa pdf politika bas kao ni sa foruma. Kako da ga biramo, na coravo?

pa isto ka i sa prvim tipom - širile drugarice abrove da je super heftač pa ti otišla da vidiš kako je to kao super
a posle se ispostavilo, par godina kasnije, da je isto kao i kad je loš heftač

dakle malo na instinkt malo na forumske abrove...

e tad nema njihovih udri me do zore činjenicaa i saznanja, nekako nestanu, odcupkaju u troskuku, prave se naivne seljančice pred prvi put...

Ovi likovi su složni kao jedan ! :lol: Uvek ih rado pratim na ovom forumu. :super:

e to to,
nas dvojica smo ti NA PRST U DUPE
što kaže prost narod kad je nešto sa malo jačim vezama

beers_02.gif

- - - - - - - - - -

Ovi likovi su složni kao jedan ! :lol: Uvek ih rado pratim na ovom forumu. :super:

sem korisnika, pratila ih i moderacija :mrgreen:

e pa drage dame, ajmo budjenje i jedna lepa letnja tema.
kad mogu oni po novinama da biraju najlepse politicare i sl mozemo i mi ovde da izaberemo forumasa koga cemo proglasiti za najfrajera pdf politika.
pravo ucesca imaju svi posetioci ovog pdf a na kraju bi mogli da sastavimo i anketu sa 5 kandidata.

ja odmah da kandidujem neprevazidjenog petra vrangela/novicu koji je trenutno neopravdano odsutan
zatim prelepog i prezgodnog a nadasve inspirativnog i inteligentnog tensiona
odmah za njim izuzetnog djole1976 - macan za koga ce se tek cuti
kandidat cetiri ali nikako u zasotatku za gorepomenutim - vv ilic
i na petom mestu, fenomenalni i fantasticni lepi bora.

ajmo :klap:

jab da upoznam ovde neku polovnjaču između 40-45..al moze i junica između 20-25 al to onda uz dogovor oko evrića..el pošteno
(obvezatno mora da budu crnke.."veličina" 5-6 ):D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back