Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

Imali ponudu Udinezea od 5,5 miliona, a prodali ga Anderlehtu za 3,5 miliona :D

Kakve mucke se rade u Partizanu pa toga nema ni u Somaliji

Neko je gurnuo sebi 1,5 miliona u dzep

Dakle nesposobniji ste od Hajduka, a to je nemoguće:lol:

Taj klinac je barem kako pišete ponajbolji igrač prvaka Europe. Znači u top 5 europskih talenata napadača. A vi ga prodate prosječnom klubu za nikakve pare.

Za ilustraciju, Mamić je na Vrsaljku koji nema pojma uzeo 4 milje. Jedvaj sa 17 godina u Romi za 5 milja + 20 % transfera. A Tottenham je prihvatio za Halilovića 15 miliona, ali su se Halilovići zaigrali sa zahtjevima (mjesečna plaća, školarina bratu, starom posao pi.čke materine) pa posao propao.

Apsolutno neshvatljivo. Mamić bi ga Barci prodo za 30 milja samo na račun omladinske titule ebo me pas:mrgreen:

Poslednja izmena:
Dakle nesposobniji ste od Hajduka, a to je nemoguće:lol:

Taj klinac je barem kako pišete ponajbolji igrač prvaka Europe. Znači u top 5 europskih talenata napadača. A vi ga prodate prosječnom klubu za nikakve pare.

Za ilustraciju, Mamić je na Vrsaljku koji nema pojma uzeo 4 milje. Jedvaj sa 17 godina u Romi za 5 milja + 20 % transfera. A Tottenham je prihvatio za Halilovića 15 miliona, ali su se Halilovići zaigrali sa zahtjevima (mjesečna plaća, školarina bratu, starom posao pi.čke materine) pa posao propao.

Apsolutno neshvatljivo. Mamić bi ga Barci prodo za 30 milja samo na račun omladinske titule ebo me pas:mrgreen:

Nebi, ne ide to tako.

Ma kakvi po Koem-u Mitrovic ne bi mogao da na klupi poslednje plasirane ekipe Albanskog cetvoroligasa a kamoli pa u "gigantu" kakav je Dinamo iz Zagreba... ma ja sam cuo da Mitrovic i ne zna da sutne loptu. Kazu da su ga videli da je podigao rukama dok mu nisu objasnili da se to ustvari sutira...

Ajde covece malo izbaci iz glave te glupave nacionalisticke provokacije koje prosipas ovde svakog dana i vrsi konverzaciju kao svi normalni ljudi. Ako to ne mozes onda bolje ne trosi tastaturu jer se brukas.

Aha hahahahaha koje taj? Gde si ti gledo Mitrovica bogati? Otiso na google pa pronaso koje je utakmice igro pa ovde nama prodajes price kako si ga gledo poluvreme i da nista nisi vidio...Ajde nesmaraj u Dinamu je udarna igla Beqiraj a decko veze nema...u Hrvatskoj ligi za Rijeku i Zagreb je rasturo Djalovic a u nasoj ligi se nije mogo sastaviti bio je jedno vreme u Zvezdi...

Pa ak nije bolji od dalmatinskog lipicanera onda je Anderlecht posao stoljeća:lol:

Mislio sam na Kramarica, po meni puno bolji tehnicar nego Mitrovic.
A sto se Copa tice, on jeste krampa, ali frajer rjesava tekme po kvalama, sta ovaj Mitrovic radi, gradi se na 35 metara.

Generalno, misljenje Srba na krsti je, Dinamo ima Mamica i prodaje krampe za veliku lovu, a zapravo su Markovic i Mitrovic trebali otici za iste pare kao i Modric i Eduardo.

Poslednja izmena:
Aha hahahahaha koje taj? Gde si ti gledo Mitrovica bogati? Otiso na google pa pronaso koje je utakmice igro pa ovde nama prodajes price kako si ga gledo poluvreme i da nista nisi vidio...Ajde nesmaraj u Dinamu je udarna igla Beqiraj a decko veze nema...u Hrvatskoj ligi za Rijeku i Zagreb je rasturo Djalovic a u nasoj ligi se nije mogo sastaviti bio je jedno vreme u Zvezdi...

Trenutno je ova Rijeka otkako je Volpi dosao bar 5x jaca od te tada Rijeke.

Mitrovica sam gledao protiv Ludogoretsa i neko rece, osim par faula i onog zestokog duela sa Ostojicem se nije vidio.

Sto se tog Beqiraja tice on uopste vise niej u protokolu kluba, a inace je jedne vrijeme bio jedan od najtalentovanijih Crnogorskih igraca i nastupio je 18x za njihovu Repku.

Mislio sam na Kramarica, po meni puno bolji tehnicar nego Mitrovic.
A sto se Copa tice, on jeste krampa, ali frajer rjesava tekme po kvalama, sta ovaj Mitrovic radi, gradi se na 35 metara.

Generalno, misljenje Srba na krsti je, Dinamo ima Mamica i prodaje krampe za veliku lovu, a zapravo su Markovic i Mitrovic trebali otici za iste pare kao i Modric i Eduardo.

to nije tacno... svi su ovde nahvalili Modrica

medjutim ti si taj koji stalno izaziva i tera neku kontru...

ne valja ni jedan srpski fudbaler, al zato Husejinovic, Halilovic, Lulic su najbolji gde god da odu

to nije tacno... svi su ovde nahvalili Modrica

medjutim ti si taj koji stalno izaziva i tera neku kontru...

ne valja ni jedan srpski fudbaler, al zato Husejinovic, Halilovic, Lulic su najbolji gde god da odu

Sad ovaj Bari kaze da bi Mamic prodao Mitrovica za 15 miliona.

A neka me neko ispravi, Mandzukic je otisao za 7 miliona.
A posto Mamic precijenjuje sve svoje igrace on je po vama trebao otici za milion, jel tako?

Aj fala bogu više nije. Nije uopće u kadru. Samo njega ni Maminjo ne može utopit.

ko da ode za milion? ja sam rekao da ako bi Mamic uspeo da izvuce milion za Scepovica svaka mu cast, ne za Mitrovica pobogu

Gledaj.

Bari kaze da bi Mamic prodao Mitrovica za 15 miliona, a Mandzukica koji je daleko veci potencijal je prodao za 7 miliona.

Vodeci se logikom Barija, a to je, da Mamic prodao igrace za daleko vecu lovu nego sto vrijede mandzukic je trebao otici za milion do dva.

Poslednja izmena:
Trenutno je ova Rijeka otkako je Volpi dosao bar 5x jaca od te tada Rijeke.

Ma Rijeka je tada bila raspad, sad su tako skupili neke solidne polovnjake po Europi, Aziji i Hrvatskoj, Kek ih je postavio čvrsto, bez neke velike igre, ali eto zasad gura. Vidjet ćemo dalje. Lokosi su za njih Barca samo su klinci. Slično ko Rijeka radi i Split, ali njih je loše krenulo pa će bit vatrometa uskoro.

Gledaj.

Bari kaze da bi Mamic prodao Mitrovica za 15 miliona, a Mandzukica koji je daleko veci potencijal je prdao za 7 miliona.

Vodeci se logikom Barija, a to je, da Mamic prodao igrace za daleko vecu lovu nego sto vrijede mandzukic je trebao otici za milion do dva.

Ma dobro Mandža nije sa 19 izgledao ko takav potencijal. Uz to je bio luđak čisti, kockao, Mamić ga iz dugova izvlačio, lupo kontru neku stalno, zayebavo se , gluposti izvodio. E kad ga je Magath uzeo pod svoje i stavio ga tamo gdje najviše daje počeo je njegov uspon. U Bayernu je napredovao 100 %, a gledajući ga na početku ove sezone on i dalje napreduje. Zapravo nevjerojatno za igrača od 27 godina. A svoju ludost je usmjerio ispravno. Njega Guardiola jednu metne na klupu u pripremama ovaj uđe zabije gol i ebe mu mater pri proslavi gola:lol:

Back