Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Čekaj Mitrović u Anderlecht za 5 milja? Jel to neka šala?
3,5 ja mislim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imali ponudu Udinezea od 5,5 miliona, a prodali ga Anderlehtu za 3,5 miliona
Kakve mucke se rade u Partizanu pa toga nema ni u Somaliji
Neko je gurnuo sebi 1,5 miliona u dzep
Dakle nesposobniji ste od Hajduka, a to je nemoguće
Taj klinac je barem kako pišete ponajbolji igrač prvaka Europe. Znači u top 5 europskih talenata napadača. A vi ga prodate prosječnom klubu za nikakve pare.
Za ilustraciju, Mamić je na Vrsaljku koji nema pojma uzeo 4 milje. Jedvaj sa 17 godina u Romi za 5 milja + 20 % transfera. A Tottenham je prihvatio za Halilovića 15 miliona, ali su se Halilovići zaigrali sa zahtjevima (mjesečna plaća, školarina bratu, starom posao pi.čke materine) pa posao propao.
Apsolutno neshvatljivo. Mamić bi ga Barci prodo za 30 milja samo na račun omladinske titule ebo me pas![]()
Dje ce dobiti sansu pored Husejinovica Beqiraja i takvih asova hahahahahha
Pitanje je, da li bi Mitrovic uopste mogao dobijati i prilike u Dinamu pa da ga ovaj proda za te pare.
Pa ak nije bolji od dalmatinskog lipicanera onda je Anderlecht posao stoljeća![]()
Aha hahahahaha koje taj? Gde si ti gledo Mitrovica bogati? Otiso na google pa pronaso koje je utakmice igro pa ovde nama prodajes price kako si ga gledo poluvreme i da nista nisi vidio...Ajde nesmaraj u Dinamu je udarna igla Beqiraj a decko veze nema...u Hrvatskoj ligi za Rijeku i Zagreb je rasturo Djalovic a u nasoj ligi se nije mogo sastaviti bio je jedno vreme u Zvezdi...
Mislio sam na Kramarica, po meni puno bolji tehnicar nego Mitrovic.
A sto se Copa tice, on jeste krampa, ali frajer rjesava tekme po kvalama, sta ovaj Mitrovic radi, gradi se na 35 metara.
Generalno, misljenje Srba na krsti je, Dinamo ima Mamica i prodaje krampe za veliku lovu, a zapravo su Markovic i Mitrovic trebali otici za iste pare kao i Modric i Eduardo.
to nije tacno... svi su ovde nahvalili Modrica
medjutim ti si taj koji stalno izaziva i tera neku kontru...
ne valja ni jedan srpski fudbaler, al zato Husejinovic, Halilovic, Lulic su najbolji gde god da odu
Sad ovaj Bari kaze da bi Mamic prodao Mitrovica za 15 miliona.
A neka me neko ispravi, Mandzukic je otisao za 7 miliona.
A posto Mamic precijenjuje sve svoje igrace on je po vama trebao otici za milion, jel tako?
Aha hahahahaha koje taj? Gde si ti gledo Mitrovica bogati? Otiso na google pa pronaso koje je utakmice igro pa ovde nama prodajes price kako si ga gledo poluvreme i da nista nisi vidio...Ajde nesmaraj u Dinamu je udarna igla Beqiraj a decko veze nema...u Hrvatskoj ligi za Rijeku i Zagreb je rasturo Djalovic a u nasoj ligi se nije mogo sastaviti bio je jedno vreme u Zvezdi...
ko da ode za milion? ja sam rekao da ako bi Mamic uspeo da izvuce milion za Scepovica svaka mu cast, ne za Mitrovica pobogu
Trenutno je ova Rijeka otkako je Volpi dosao bar 5x jaca od te tada Rijeke.
Gledaj.
Bari kaze da bi Mamic prodao Mitrovica za 15 miliona, a Mandzukica koji je daleko veci potencijal je prdao za 7 miliona.
Vodeci se logikom Barija, a to je, da Mamic prodao igrace za daleko vecu lovu nego sto vrijede mandzukic je trebao otici za milion do dva.