Najbolji drug i drugarica,mogu li biti zajedno?!

_senorita_:
Кулиража:
@senorita
Bravo genije. Nije ti zanimljivo biti s nekim koga dovoljno dobro poznajes i sa kim mozes da pricas o svemu.
A da te pitam da li ti je zanimljivo pricati sa najboljom drugaricom ili i njih menjas na svakih godinu dana, kada saznas sve o njima?
Meni zdrava logika nikako ne da da razmisljam u tom tvom pravcu.
Nakon nekog duzeg perioda logicno je da je i vece medjusobno poverenje, a samim tim i veca ljubav.
Ne znam stvarno ne kapiram tvoj stav, jedino ako ti decko sluzi samo za sex, onda je to druga stvar.

Stvarno na ovom forumu ima bisera.
Hehehe...A za tebe jedno pitanje:Da li bi volio\la da ti tako dobro prijateljstvo propadne zato shto si se ti upustio\la u vezu sa njim\njom?
Nijesam uopshte na to mislila.Mislila sam da najbolji drug ne mozhe sluzhiti i kao dechko! :twisted:
Mozhe se desiti i da ti sjutra raskinesh sa njim\njom i onda...? :? Ode i ljubav,a i pored toga dugogodishnje prijateljstvo...
Nijesam rekla da to ne mozhe funkcionisati zbog toga shto znash sve o njemu\njoj vec zato shto ti je on\ona vec najbolji prijatelj,i uvijek ce ti biti prijatelj,bez obzira na to da li ti njega\nju smatrash za partnera.
Prije ili kasnije cesh shvatiti...da ti je on\ona ipak samo mnogo dobar prijatelj!
Nego svako ima svoje mishljenje...
Poz :)
Da, ali ti si svoje promenila u roku od 5 min. Ja se ne slazem, vec rekoh, ako bi mi on bio stvarno dobar drug, sigurno bih preshla preko toga i nastavila da se druzim. Naravno, ne moze to odmah, ali vremenom...

Tinar:
Evo josh nekoga ko lupeta. :roll: Ljudi, vi idete iz krajnosti u krajnost...
Nemoj tako to su njihova misljenja iz cele dve veze.
Decica se zaljube cim im neko provuce ruku kroz kosu.

I onda iz njihovog dugodvogodisnjeg iskustva znaju da su musko-zenska prijateljstva nemoguca.

@senorita
Ocigledno nisi citala prethodne stranice. Ja sam svoje misljenje rekao davno i mrzi me da ponavljam.
Tako da pre nego sto kazes nesto pogledaj sta se sve pisalo na tu temu.

Back