Truman
Elita
- Poruka
- 24.007
Sta mislite - ima li kod nas neki glumac koji bi po talentu mogao da napravi ozbiljnu karijeru u Americi ( barem kao Serbedzija )?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misiliš gledano samo po glumačkim sposobnostima, da zanemarimo jezičku barijeru i sve druge prepreke koje imaš dok ne dođeš do uloge u filmu? Ili gledano sve skupa? Ako uzmemo sve u obzir prvi mi na pamet pada Mićanović, a samo po prvom kriterijumu ih ima dosta.....
sa kojom svetskom konkurencijom?Oni su lokalne legende ( bez uvrede ), a pitanje je kako bi se nosili sa svetskom konkurencijom...
Recimo sa Robertom de Nirom, Al Pacinom, Kristijanom Bejlom i mnogim drugim. Ne mislim da su ti nasi bas vrhunski glumci - dobri su, ali nemaju baš toliku moć transformacije. Takođe, često preglume, počnu da se krevelje isl...

Oni su lokalne legende ( bez uvrede ), a pitanje je kako bi se nosili sa svetskom konkurencijom...
Ostali su rang za cisto komercijalne filmove, cije filmove, iskustvo i karijeru ne umanjujem, ali osporavam mogucnost njihovog prisustva na tronu na kome pise,,NAJBOLjI GLUMAC''

Njih dvojicu od detinjstva obožavam. Cenim jako i sledeće glumce: Pavle Vujisić, Nikola Simić, Bora Todorović, Voja Brajović, Bogdan Diklić.
)Pa, on nije mogao da uspe ni u jednom drugom zanru sem komedije. O tome svedoci podatak da se nekolicina ljudi smejala na sahrani njegove majke samo pogledavsi Ckalju oplakanog. Prosto-to mu je tako bilo u prirodi, a i reditelji se nisu trudili da mu dodele neku drugaciju ulogu. Nije bas samo on kriv kako ga predstavljas...Kada cuejm da se nekom svidja taj izbeceni Ckalja - smuci mi se zivot. Kakav je to glumac. Samo se becio onim buljavim ocima i prcio je one debele usne. Odvarana je bio. Bio je cepulja, pa na kraju zivota, kada vise nije imao kome da se uvlaci, poceo je da kuka unaokolo kako mu je mala penzija.
Ovi mladji glumci su mi odvratni, a o tim straijima sam vec rekla svoje misljenje. Ne daj boze nikom nase kinematogirafije.
Ona nije imala neke uloge gde bi se uopste iskazivala, a to sto je glumila je bilo veoma lepo. Za Maju Sabljic ne mozes da kazes da je losa glumica. Ona se samo oprobala u tim nekim komedijama. Los glumac je Dragan Nikolic. Gde god da glumi, izvestacen je i veoma los.

Recimo sa Robertom de Nirom, Al Pacinom, Kristijanom Bejlom i mnogim drugim. Ne mislim da su ti nasi bas vrhunski glumci - dobri su, ali nemaju baš toliku moć transformacije. Takođe, često preglume, počnu da se krevelje isl...