Najbolji bubnjar???

Usput zaboravio sam da kazem, da sam gledao jedan koncert sa Wecklom gde mu je ispala udaraljka iz ruke, pa je lik jedno 5-10 sekundi odsvirao "na slepo" :D

ajoj katastrofa xD znaci covek ima strashan tempo bash sam gledao josh neke snimke od njega... Inace tako i Jordisonu se desila neka povreda...mislim da ga je neka cev probola...i lik je zavrshio pesmu i tek onda ga odvezoshe u bolnicu :lol:

Decko Iz FEELING BENDA iz novog sada. Malog sam trebao da zovem, samo da je malo stariji svirao bi u Bjelom Dugmetu

xaxaxa... dada... how yes no... XD
@tema: mislim da najbolji bubnjar ne postoji, kao ni najbolji covek u bilo cemu drugom... postoji, po mom misljenju, ta elita bubnjara kod kojih najbolji bibnjar svakom od nas zavisio od naseg ukusa. moji najbolji bubnjari su: dave weckl, billy cobham, lars ulrich, steve gadd, peter erskine...

a bre sranje bre....koji najbolji bubnjari....stavljaju po 2 basa i rokaju miki....nije bas sve tako lepo kao sto izgleda....i najbolji bubnjar ne moze da toliko izjednaceno cepa....zato je tu cudo digitalije....semplovano miki....isto da slusas i na live certu i na snimku....a posto su naravno sve veci zahtevi izdavackih grupa tako je....

Poslusajte neku pesmu od benda Nile,sa albuma Ithyphallic.Njihov bubnjar mozda nije najbolji ali je jedan od najbrzih na metal sceni svakako.Kollias

a i gledajte gitariste,stvarno bend za respect sto se tice tehnikalija koje koriste

Back