- Poruka
- 3.083
Kod mene Mo0Ma. Iako je Mo u znaku egzaltacije, a Ma u izgonu i siri orbis konjukcije - upisala bih na temu o losim aspektima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato shto je prepuna kvadrata i opozicija, bez dobrih aspekata, a ni planete nisu sjajno postavljene, mesec u egzilu sa jupiterom u padu u jarcu u shestoj, mars u padu u raku u 12 gde je i venera... u ukljeshtenoj chetvrtoj kuci u vagi uran, a pluton u devici gotovo na IC... samo je merkur u sedishtu u blizancima u 11 kuci, gde je josh sunce sa saturnom u njemu... dodushe tu su sunce i saturn na aldebaranu mozda me on chupa...A što misliš da je loša?

hm, moze biti, po pitanju izliva gneva same sebe se ponekad bojim...Mesec180Mars je i aspekt gde je osoba jako nervozna, uvredljiva, pogrešno doživljava da je neko uvek povredjuje i vredja, nervozna, to je aspekt grubosti, nervoze čak i histerije, izliva gneva...

Napisao sam.Za sta je dobar po tebi?
Osobi je potreban balans,dozivljaji da je neko uvek vredja povredjuje su efemerni.Mesec180Mars je i aspekt gde je osoba jako nervozna, uvredljiva, pogrešno doživljava da je neko uvek povredjuje i vredja, nervozna, to je aspekt grubosti, nervoze čak i histerije, izliva gneva...

Hvala ti puno na odgovoruLep aspekt.
Uopšteno je dobro kad je Mesec u konjunkciji s benefikom.
Možeš li mi samo reći na šta otprilike se taj aspekt odnosi jer ne mogu najbolje da protumačimt koliko god se trudila :-)

Devica sam u podznaku...Ti si Vaga u podznaku?
U svakom slučaju naglašava polje inostranstva, ljubavi i tebe tamo na ovaj ili onaj način.
jupiter mi u Vagi u 1.kući ☺Poznajem par devojaka sa slicnom pozicijom,problemi u trudnoci.Mo0Ve u 9.kući u Blizancima ?Valja li?![]()
Poznajem par devojaka sa slicnom pozicijom,problemi u trudnoci.
Imala sam jedan gubitak trudnocePoznajem par devojaka sa slicnom pozicijom,problemi u trudnoci.
Dodao bi i znak Ovan kao neplodan znak (Mars,Venera,Merkur,Lilit) kod zena sam primetio za donosi abortus.Moze tu da izvuce Venera kao planeta vodene prirode (hladna i vlazna)
Blizanac je neplodan znak, pa zbog toga.
Za trudnocu/decu se gleda vise faktora bar po tradicionalnom nacinu
Ascedent, Mesec, Jupiter(njegovi triplicitetni vladari ne samo znak) Venera i Fortuna(kao alternativni Mesec) plus peta i jedanaesta kuca, kao kuce Venere i Jupitera
Neplodni znaci: Blizanac, Lav, Devica
Sad sve ovo treba ukombinovati, ako se ponavlja vise ovih ili onih faktora stvar je sve jasnija i vuce na snazniji zakljucak.
Najbolje je kada je Pluton retrogradan, ostali aspekti su daleko manje važni.
Osobi je potreban balans,dozivljaji da je neko uvek vredja povredjuje su efemerni.
Izlivi gneva su infantilni cak sta vise simpaticni.
Nego šta... i to poodavno, otkad sam postao upućen u njegov uticaj...Kolega, da li ste i vi fan Plutona?
Nego šta... i to poodavno, otkad sam postao upućen u njegov uticaj...