Najbolji astrološki aspekt

Citam da ste pisali o prelazak Tr Jupi preko meseca evo kod mene ce relativno skoro a i Tr saturn istovremeno jos Mesec mi je vladar 5 kuce a venera 8
natalno u konjukciji su pa ce i prleaz biti negde kraj ove ili pocetak sl god (taman novi solar)

sta vi mislite sta mi moze doneti ...obzirom da u braku nisamu vezi takodje ja pomislila neka veza?
P.S. imam Mo0Ve u vodoliji i ja

Ti si ASC Riba a to je vodeni znak, i spada u plodne znake.
Jupiter je u sedištu u Strelcu i kvadratu ka ASC što je dobro, jer ima aspekt sa svojim znakom a njegovi aspekti su dobri i kada su kvadrati.
Vladar 5. je Mesec, mnogo je dobro što je Mesec mlad a Venera okcidentalna jer to su njihove jako benefične pozicije.
Kada Jupiter udje u Vodoliju to bi mogao biti dobar preiod za tebe jer će biti na obe planete a u sekstilu sa svojom natalnom pozicijom.
Možda bude i neka tajna veza u pitanju, zbog 12. kuće.
Mada, tebi je i retrogradni Saturn kada krene da se vraća u Jarca potencijalni neki stari partner, jer se vraća na Sunce i Merkur koji ti vlada 7. poljem.

Ti si ASC Riba a to je vodeni znak, i spada u plodne znake.
Jupiter je u sedištu u Strelcu i kvadratu ka ASC što je dobro, jer ima aspekt sa svojim znakom a njegovi aspekti su dobri i kada su kvadrati.
Vladar 5. je Mesec, mnogo je dobro što je Mesec mlad a Venera okcidentalna jer to su njihove jako benefične pozicije.
Kada Jupiter udje u Vodoliju to bi mogao biti dobar preiod za tebe jer će biti na obe planete a u sekstilu sa svojom natalnom pozicijom.
Možda bude i neka tajna veza u pitanju, zbog 12. kuće.
Mada, tebi je i retrogradni Saturn kada krene da se vraća u Jarca potencijalni neki stari partner, jer se vraća na Sunce i Merkur koji ti vlada 7. poljem.
Jaooo hvalaaa ti punoooo na lepo objasnjenje ...i da tacno si rekla vec postoji neko da kazem tajni odnos doduse veza jos nije on je zauzet iz inostr je ...trenutno smo u prekinu komunikacije ...mozda bi to bilo ta pica sve mi nekako na to vuce ...pominjali su mi trudnocu cak kad Tr ju prelazi mesec i veneru ...ali obzirom da za sada je nemoguce mozda bude veza eto snjim ...to mi je bilo nejasno bas ...inace sl solar asc je na 29 st blizance
Interesantno on je dupli jarac a na asc ima ve0ju u vodoliji tacno na mojoj mo 0 ve ...mozda sam malo zakomplikovalla :-)
Jel se uklapa ovakva prica sta mislis ? Jel kad ja sama gledam meni je sve subjektivno sto god vidim

Elle moze asc je na 17 Jarac tako da i vodolij aupada u 1 kuci ...pri tom ve mu je na 14 vodoliji malo je veca 1 kuca :-)
Pa jeste oseti se t aneka bliskost nadam se da ce se pokrenuti kad Tr jupi prolazi preko tih asp.
Jel mogu negde da postavim uporedni ako neko zeli da pogleda tema uporedni nije nesto aktivna jel smem tu ?

Nastia hvala ti puno

Elle moze asc je na 17 Jarac tako da i vodolij aupada u 1 kuci ...pri tom ve mu je na 14 vodoliji malo je veca 1 kuca :-)
Pa jeste oseti se t aneka bliskost nadam se da ce se pokrenuti kad Tr jupi prolazi preko tih asp.
Jel mogu negde da postavim uporedni ako neko zeli da pogleda tema uporedni nije nesto aktivna jel smem tu ?

Nastia hvala ti puno

Ali to nije na ASC nego u 1.kuci.

Elle je u pravu sto se toga tice ali jel je aspekt u svakom slucaju.

Mesec-Mars je grubost i osetljivost u isto vreme na psih. nivou.
Unosi neku dinamiku u zivot, ako je Mesec reka zivota sto tece, onda je ovde puna talasa.
Skloni nezgodama , ali i energicni ljudi.
Zivot pun preokreta, i mozda nekih losih okolnosti koje se dogadjaju s vremena na vreme.
Putuju dosta i krecu se, po tradiciji Mesec i Mars imaju signifikaciju sa trecim poljem koje je nadlezno za putovanja/kretanje/dinamiku, pa je tu dupliran uticaj ako su u aspektu.
Moze biti i neka operacija, Mesec je sign. tela, Mars povrede.

Back