Najbolji astrološki aspekt

Mesec 0 Venera u Jarcu, pomislih na Bred Pita, on ima tu konjukciju, i bas je pravi primer.
Mislim da mu je to dalo onu lutkastost u liku, ali u onoj zemljanoj konotaciji, nekako stalozeno i bez naglih pokreta :D
eo je ekspert za lutkastost
sto je tebi lutkast neko drugoj je to muskost
neko voli popa neko popadiju i to ima veze sa zvezdama isto onoliko kao sreca koju imas u zivotu ili si za nju uskracen

cini ti se, lepota u tehnickom smislu je potpuno objektivna kategorija, zlatni presek i ostalo
privlacnost je nesto drugo.
Za Bred Pita i Adrianu Limu niko ne moze da kaze da nisu ljudski labudi :lol:
A sad sto mene ili koga oni ne rade, je potpuno druga stvar i ne mesa sa njihovim objektivnom lepotom.
zenama se i ne svidjaju lepuskasti likovi, lutkastost je uvek bila u domenu Venere
Jang(Mars) je ruzan i grub

cini ti se, lepota u tehnickom smislu je potpuno objektivna kategorija, zlatni presek i ostalo
privlacnost je nesto drugo.
Za Bred Pita i Adrianu Limu niko ne moze da kaze da nisu ljudski labudi :lol:
A sad sto mene ili koga oni ne rade, je potpuno druga stvar i ne mesa sa njihovim objektivnom lepotom.
zenama se i ne svidjaju lepuskasti likovi, lutkastost je uvek bila u domenu Venere
Jang(Mars) je ruzan i grub
ne cini mi se
lepota je sterilna
nista , nula
kamera voli lice koje ima falinku...lep covek ili lepa zena su kao fotosopovani hologrami
adriana lima i bred su lepi po holivudskim standardima
mozda su lepi i vise od standarda
mozda su lepi jos vise kad progovore
a mozda je sve suprotno

sustina lepote je sustina ruznoce, to je umberto eko tako lepo naslikao a da niko od onih koji je te dve monografije objasnjavao nije razumeo.

Slazem se.
Mada moram reci da imam i suprotan primer u zenskoj karti, Mesec0Venera u 5. Jarac.
Kasni brak i jedno dete i to blizu 50.godine.
Ali opet je uradio svoje, doneo je potomstvo. :)
Interesantan primer.
Moram da priznam da sam primere vidjala u muskim kartama iskljucivo.

Kevin Kostner-7
Sinisa Mihajlovic-6
Majkl Foks -4

Naravno nemaju svi mnogo dece

zli grbavi starac drhtavih parkinsonovih dlakavih prstiju sa crnim noktima kojima pipa i stiska roze bradavice mlade nevine lepotice
da saglasan...opozit
:lol:
Olympea je objasnila sa astroloskog gledista, da se najjace privlace opozicije. Usput je praksa pokazala da se uglavnom energije iz opozicije vremenom okrenu jedna protiv druge. Zato ce skladniji odnos biti recimo konjukcija marsa i venere, gde su te dve prirode srodne, nego kada su u opoziciji, iako isprva privlacnost bude intenzivna. Ja sam doduse stekla utisak da neki znaci koji su opoziciji imaju vise slicnosti i nekog komlementarnog odnosa, nego sto su u suprotnosti. Npr strelac i blizanac.

Interesantan primer.
Moram da priznam da sam primere vidjala u muskim kartama iskljucivo.

Kevin Kostner-7
Sinisa Mihajlovic-6
Majkl Foks -4

Naravno nemaju svi mnogo dece

Veruj da jeste, pošto je na ASC Devica, čak ima i 60 Merkur u Škorpiji sa ovim planetama u Jarcu.
Merukur 60 Mesec0Venera u Jarcu, a opet sve se desilo baš u nekim kasnijim godinama.
Čak su joj, pošto je rodjena noću te planete u svojoj noćnoj sekti, ali eto ipak je u pitanju Jarac u 5. i Devica na ASC koja ne naginje previše "plodnosti" više je onaj štreberski tip.

Ali su Venera i Mesec učinili svoje.
Jel beše Bred Pit ima isto Venera0Mesec?

Da i on.
Komada 6. Dobro neka su usvojena.

Ali opet. Vidis i on je ako se ne varam posle 40 i neke usao u vezu sa Andjelinom i deca su tek tad dosla.(Ve0Mo u jarcu)
Mo0Ve primeri
Muhamed Ali- 9 dece
Stivi Vonder -8 dece
Haile Selasije- 7 dece
Robert Redford- 4 dece
Hju Hefner- 4 dece

Ali ima i Kijanu Rivs i to u raku.:(

Poslednja izmena:
Veruj da jeste, pošto je na ASC Devica, čak ima i 60 Merkur u Škorpiji sa ovim planetama u Jarcu.
Merukur 60 Mesec0Venera u Jarcu, a opet sve se desilo baš u nekim kasnijim godinama.
Čak su joj, pošto je rodjena noću te planete u svojoj noćnoj sekti, ali eto ipak je u pitanju Jarac u 5. i Devica na ASC koja ne naginje previše "plodnosti" više je onaj štreberski tip.

Ali su Venera i Mesec učinili svoje.

Sad ste me zainteresovale..mislim, znam ja da sam "super" ali nekako mi toplo oko srca kad
vidim da postoji neko mesto gde to pise, pa nek je i natal..:malav:

Salim se naravno, hvala vam devojke...:)

pročitala sam astrolog kaže curi da je ostala trudna jer je tranzitnirao joj saturn na veneru.

Teski tranziti Saturna cesto jesu prisutni u trenutku kada zena ili ostane trudna ili nakon porodjaja.
Saturn vlada kostima, kozom pa ima veze i sa formiranjem ploda, ali ima i veze psiholoski.

Saturn je izolacija, samoca, strah, a period trudnoce i porodjaj kako i nakon porodjaja su trenuci koje zena prozivljava potpuno sama.

Takodje je i period emotivne i psihicke osetljivosti, kada se desava i da dozivi posporodjajni stres.

Ali Jupiter je taj koji donosi zacece i plodnost, cak vise u aspektima kvadrata i opozicije sa signifikatorima dece, cesto Jupiter 90 Venera.

Citam da ste pisali o prelazak Tr Jupi preko meseca evo kod mene ce relativno skoro a i Tr saturn istovremeno jos Mesec mi je vladar 5 kuce a venera 8
natalno u konjukciji su pa ce i prleaz biti negde kraj ove ili pocetak sl god (taman novi solar)

sta vi mislite sta mi moze doneti ...obzirom da u braku nisamu vezi takodje ja pomislila neka veza?
P.S. imam Mo0Ve u vodoliji i ja

Prilozi

• Natal tr.png
    Natal tr.png
    311,4 KB · Pregleda: 8

Back