analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.379
Mislienja i iskustva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wendys ima najkvalitetniju hranu. Recimo, nikad ne zamrzavaju meso. Ali, to se odražava na cenu.
Dunkin Donats su samo krofne = ne može nezdravije.
Starbucks su poznati po kafi a ne po grickalicama koje usput prodaju
Ostali su podjednako loši a zavisi od ukusa šta bi pre pojeo (picu, piletinu, sendvič...)
krpice su mnogo boljeWalter ћевапи
Burger King je vlasnik Tim Hortons-anesam znao da je puko Red Lobster
a gde je Tim Hortons?
mekdonalc kralj preskupih mini porcija. Ti mozes komotno baciti 1000 dinara u meku i da opet nisi sit, onaj bigmek pojedes ga za ravno 60 sekundi kolicki je.Mislienja i iskustva

Sine, ako su tebi kfc i mek prihvatljivi a ostali ne onda sledi da ostale nisi ni video a ne probao jer po nicemu nisu losiji od ta dva ako vec nisu isti ili bar za nijansu bolji. Sto je i normalno, kfc i mac imas i u Srb, ostale ne. Te sledi da kao po obicaju maslas kao Baron Minhauzen, Baron Minhauzen ovog foruma... i sire, dodali bi oni koji te znaju.Kfc i mek, probao sam dosta tih franšiza ali ova dva su mi jedino prihvatljiva.
Usput to je od zemlje do zemlje u italiji je mek katastrofa sve bajato npr.
Opisujes sebe? Nemam pojma, Minhauzenu, nemam pojma ali ako ti vec znas zasto se raspitujse okolo? Da nadjes srodnike?Za dobru svinju nema loših pomija jel tako @prvepruge
vidis sta jedes, porcije su za odrasle, deca ne mogu da ih pojedu, ali kao i sve ostalo, sa necim nisi bas odusevljen, a nesto obara; ma kupis sam sastojke, pa napravis sebi porciju, ali kao i sve drugo, nema rucka, pa zena svrati i kupiChipotle jedino nisam probao.