Najbolji Americki brend kada je hrana u pitanju

Omiljeni americki lanac prehrambeni

• Burger King

glasova: 0 0,0%
  • Starbucks

• Subway

• Taco Bell

• Pizza Hut

• Chipotles

• Wendys

• Dunkin

• Ukupno glasova
    4
Wendys ima najkvalitetniju hranu. Recimo, nikad ne zamrzavaju meso. Ali, to se odražava na cenu.

Dunkin Donats su samo krofne = ne može nezdravije.

Starbucks su poznati po kafi a ne po grickalicama koje usput prodaju

Ostali su podjednako loši a zavisi od ukusa šta bi pre pojeo (picu, piletinu, sendvič...)

Ovo su globalno prepoznatljivi brendovi a nema ubedljivo najomiljenije klope u USA, hot doga od 1.50$ iz Costco-a. Nikad mi nije bila jasna pomama i guzva koja vlada u delu Costca gde im je "restoran", verovatno kada musterije krnu na kasi 500-800$ za kolica hrane onda im taj 1.50$ dodje kao "opravdanje"... a bogami i ogladni se dok predjes prodavnicu sa pocetka do kraja. U jednom trenutku su ti ljudi "poznavaoci i prefinjenog ukusa" koji kupuju pola kotura parmigano regiana i kutiju slajseva sereno hamona a onda u sledecem trce i guraju se da kupe jedan hot dog skrljenzi kvaliteta. Ukratko, nigde apsolutno nigde od Aljaske do Floride i od New Foundlanda pa do Californie, necete videti guzvu za fast food klopu kao u Costcu.

Kfc i mek, probao sam dosta tih franšiza ali ova dva su mi jedino prihvatljiva.

Usput to je od zemlje do zemlje u italiji je mek katastrofa sve bajato npr.
Sine, ako su tebi kfc i mek prihvatljivi a ostali ne onda sledi da ostale nisi ni video a ne probao jer po nicemu nisu losiji od ta dva ako vec nisu isti ili bar za nijansu bolji. Sto je i normalno, kfc i mac imas i u Srb, ostale ne. Te sledi da kao po obicaju maslas kao Baron Minhauzen, Baron Minhauzen ovog foruma... i sire, dodali bi oni koji te znaju.

Chipotle jedino nisam probao.
vidis sta jedes, porcije su za odrasle, deca ne mogu da ih pojedu, ali kao i sve ostalo, sa necim nisi bas odusevljen, a nesto obara; ma kupis sam sastojke, pa napravis sebi porciju, ali kao i sve drugo, nema rucka, pa zena svrati i kupi
BYOC%20HERO%20IMAGE.jpg

Chipitle-Snapchat-Lens-and-Lifestyle-Bowl-lineup.webp

Back