Najbolje naselje za život u Beogradu.

Ок, сад си сетио да си хрват па си споменуо Загреб 🙄
Hrvat na papiru, ali Srbendara u srcu.
I zato znaj... Vučić je onaj koji zna... zato što...

• Tko ne zna, a ne zna da ne zna; opasan je, izbjegavajte ga.
  • Tko ne zna, a zna da ne zna; dijete je, naučite ga.
  • Tko zna, a ne zna da zna; spava, probudite ga.
  • Tko zna i zna da zna; mudar je, slijedite ga.

Hrvat na papiru, ali Srbendara u srcu.
I zato znaj... Vučić je onaj koji zna... zato što...

• Tko ne zna, a ne zna da ne zna; opasan je, izbjegavajte ga.
  • Tko ne zna, a zna da ne zna; dijete je, naučite ga.
  • Tko zna, a ne zna da zna; spava, probudite ga.
  • Tko zna i zna da zna; mudar je , slijedite ga.
Рекли смо да не пишемо постове дрогирани :rotf:

Да.
Нови Београд још увек има велике зелене површине и паркове за децу, доступне у близини зграда.
Може се шетати широким булеварима, без пробијања између возила.
Još samo da mi nadješ nekog ko zna gde je Gandijeva 156 jer smo 152, 154, 158 160 našli pre tri sata...
То је много вреднија ствар него фазон "ето, звездара је баш супер крај, тамо су квалитетни људи, градске фаце, рецимо као Стојков Мениђер и сл."
Pa onda Ruška Jakić pa Kristijan
A ima i uvrnuta sveta kao što su Šutanovac pa Dejan Vuk Stanković
Mislim ima ih još, nećemo da kažemo
:smeker:
Sad se svekolika seljana utrkuje ovde da živi jer čuli za dream team

Batajnica zakon, salim se, neko je pomenuo da ne bi ziveo u BG da mu plate, ja sam vise u fazonu nikad ne reci nikad, al se generalno slazem. NS je jedini grad u Srb u kom mogu da obitavam, ne volim ga, al je ok, ostalo ili provincije, selendara ili depra tipa Subitica, Beograd je džungla. Lepo se ja provedem svuda, al da zivim, ne mogu da shvatim da iko moze, a ne ja. Lupam Cuprija i slicno, 5 ulica uzduz i popreko, oa smorio bih se ziv.
U dragoj nam Jugi Zagreb, top, mala provicijalna Budimoesta, Ljubljana sve na dohvat ruke, al isto smor grad, Skoplje onako mentalitet ljudi top, Herceg Novi vrh, mentalitet ljudi +more, zima deoresivna bura i to...ne znam. Nista da valja

Poslednja izmena:
Batajnica zakon, salim se, neko je pomenuo da ne bi ziveo u BG da mu plate, ja sam vise u fazonu nikad ne reci nikad, al se generalno slazem. NS je jedini grad u Srb u kom mogu da obitavam, ne volim ga, al je ok, ostalo ili provincije, selendara ili depra tipa Subitica, Beograd je džungla
ma ovi iz beograda ne izlaze iz svojih naselja, ovi drugi nisu videli ni 20% beograda, nova naselja prema avali, nova naselja na svakom izlazu, a onda blok 23 koji je ekstra i cela ta linija pored autoputa i s jedne i s druge strane...a beograd ima bar 3 puta više zelenila nego drugi veliki gradovi...

Meni je lepo bilo i na Senjaku, zemun je jedan od većih samostalnih gradova i jedino donji i gornji grad liče na nešto, ostalo je kasaba, a novi beograd sa svojim blokovima velegrad....Vračar se polako uredjuje, ali je ružniji deo grada...kao i donji deo zvezdare...mirijevo mi se ne svidja, pa ni višnjička banja..banovo brdo je seljački grad..itd

Baš danas, ali i celo leto, ko god dolazi avionom kaže da je lep....nepristrasno....ali i ja mislim isto...
Pa pazi, Beograd ima dušu, šmek, energiju, moćan je, al da je vizualno lep, ne bih rekao, vizuelno su lepi Budimpešta, Prag, Beč, Ne znam, na Balkanu zaista nema ni jedan veci grad da mi se dopada ni Atina, ni Bukurešt, ni Sofija, sta ces Otomani...

Meni je lepo bilo i na Senjaku, zemun je jedan od većih samostalnih gradova i jedino donji i gornji grad liče na nešto, ostalo je kasaba, a novi beograd sa svojim blokovima velegrad....Vračar se polako uredjuje, ali je ružniji deo grada...kao i donji deo zvezdare...mirijevo mi se ne svidja, pa ni višnjička banja..banovo brdo je seljački grad..itd
Ma sve to stoji al setas BGom lepa stara zgrada iz 19tog veka, pored neka kumunjaska višespratnica, pored neka moderna staklena zgrada, ne ide

Poslednja izmena:
Ček još most i tunel da stigne pa s jedne strane sve novo, s druge strane sredjen bristol i zgrada beogradske zadruge, sada galerija BW
Nemoj sad da me pogresno shvatis, obizavam ja da dodjem u BG, samo kazem ovako, Otomani sta ces, nije imao taj period kad su se lepe zgrade pravile, hteli su pre srugig rata da ga grade da lici na Pariz al eto, zlo se desilo, posle komunjare gradile one sive zgradurine

Nemoj sad da me pogresno shvatis, obizavam ja da dodjem u BG, samo kazem ovako, Otomani sta ces, nije imao taj period kad su se lepe zgrade pravile, hteli su pre srugig rata da ga grade da lici na Pariz al eto, zlo se desilo, posle komunjare gradile one sive zgradurine
Nemoj ni ti mene pogrešno da razumeš, dok su komunisti gradili gradio se novi beograd i nova naselja, od kada su ustaše i ustaškičetnici seli u fotelje Srbije pravile su se privatne kuće na divlje i čuvala smetlišta, "dok ne dodju na vlast" tačnije dok su se krili....od 91. se ne kriju otimaju gde stignu i šta stignu...

Nemoj ni ti mene pogrešno da razumeš, dok su komunisti gradili gradio se novi beograd i nova naselja, od kada su ustaše i ustaškičetnici seli u fotelje Srbije pravile su se privatne kuće na divlje i čuvala smetlišta, "dok ne dodju na vlast" tačnije dok su se krili....od 91. se ne kriju otimaju gde stignu i šta stignu...
Sve se slazemo :/

Back