Najbolje i Najludje recenice iz filmova svih vremena

Preterana scena,nevidjen film takodje :)

Dwight: Most people think Marv is crazy. He just had the rotten luck of being born in the wrong century. He'd be right at home on some ancient battlefield swinging an axe into somebody's face. Or in a Roman arena, taking his sword to other gladiators like him. They woulda tossed him girls like Nancy back then.

Sin CIty

Кад порастем бићу кенгур

"Је ли, е сад, е ти ми кажи, молим те! Шта они раде?! Пун град стилиста ***! Шта као ти немаш стил, онда одеш код стилисте, и онда примиш стил?! Ћеш да ти кажем ја ко су стилисти?! То су ти педери са запослењем!"

"Је л' се породила више тај еспресо"

"Евоооо! Ево, да се носиш у пичку материну, и ти и ***** и образовање и мрш у пизду материну"

" - Знаш ти каква је то риба? - Знам! Знаш туки, она сија! - Па води је у мрак да ти сија!"

"Ми смо седели овде и дували смо... ду... ду... мислим дуванили смо... Дуванили смо цигарете!!!

:rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf:

Кад порастем бићу кенгур

"Је ли, е сад, е ти ми кажи, молим те! Шта они раде?! Пун град стилиста ***! Шта као ти немаш стил, онда одеш код стилисте, и онда примиш стил?! Ћеш да ти кажем ја ко су стилисти?! То су ти педери са запослењем!"

"Је л' се породила више тај еспресо"

"Евоооо! Ево, да се носиш у пичку материну, и ти и ***** и образовање и мрш у пизду материну"

" - Знаш ти каква је то риба? - Знам! Знаш туки, она сија! - Па води је у мрак да ти сија!"

"Ми смо седели овде и дували смо... ду... ду... мислим дуванили смо... Дуванили смо цигарете!!!

:rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf:

-a da ja vas pitam, sta je sam 500 miliona neprijavljenih kineza?? aa..cutimo??! CUTIMO!!!
jer neprijavljeni kinezi, 500 miliona, oni kopaju tunele, kopaju rupe do moskve, do pariza, do londona, vasingtona... svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete!! ko je srusio berlinski zid????? ko je izvrsio privatizaciju u slovackoj??? i gde je isusova ruka.....?? ja pozivam svo napredno covecanstvo da shvati da nema treceg svetskog rata......... neema ga.............nije bilo ni drugog!!! celo covecanstvo spava.......
-cale,cale..mrs u ***** materinu bre!!
-sta ti je bre?!
-sta sta mi je,trebo si samo da potvrdis da si video letici tanjir
-pa vido sam
-pa sto nisi reko
-pa ja mislim da sam reko..?
-ma je*i se bre!!
-znate sta?! nosite se vi lepo u k****

znaci pobeda :worth:

Back