НАЈБОЉЕ ЕРОТСКЕ СЦЕНЕ ДОМАЋИХ ФИЛМОВА

Skoro sam gledao film "Neka to ostane medju nama"... Ako se ne varam, to je hrvatski film... I ima zanimljivih scena... :lol:

Гледао сам и тај филм. Таман сам се нечему понадао кад оно слабо. Више секса има у неким позоришним представама него у том филму.

Teško pogoditi ?
Zato što su narod fin i kulturan.
I ne žele da liče na nas - raskalašne Balkance.
Da viš' sad,pošto su ušli u EU,
izbegacaće scene skidanje džempera i sakoa !

Пре ће бити зато што им се к***ц не диже. А Хрватице се сексају само са нама Србима и стренџерима.

Пре ће бити зато што им се к***ц не диже. А Хрватице се сексају само са нама Србима и стренџерима.

Ми (Срби) креснемо Хрватицу, они (Хрвати) нам разлупају ауто!
И тако у недоглед. Кажу, то је у наступу љубоморе али незнам дал' су љубоморни због Хрватица или на оно што нам се диже.

Kao prva erotska scena u jugoslovenskom filmu, koliko znam, računa se scena u štali koja se u finalu završava tako što se preturi kanta sa mlekom koje se prospe, što treba da ima očiglednu asocijaciju. Film je otprilike iz 50-ih a nažalost ne sećam se ni koji je film ni koja glumica. Čini mi se samo da je Slovenka, kao što i priliči z;), ali sasvim je moguće da se i tu varam.

Гледао сам доста хрватских филмова и нисам наишао ни на једну поштену сцену секса и кда треба нека да почне прекину је. Зашто је то код њих тако? Хајде пишите.

Pogledaj Medeni Mesec iz 80-tih na prvoj strani , da vidis sta radi Biserka Ipsa, prvakinja zagrebackog kazalista !!!!

Скоро је изашла сцена из серије "Убица мога оца", тамо Ненад Бјелац јаше Јелисавету Орашанин. Веле да се Јела показала, међутим снимак је брзо цензурисан на интернету, јер се серија тека сад приказује први пут.

Back