Najbolja zemlja Evrope za zivot

Kao sto u naslovu pise trazim najbolj zemlju Evrope za zivot, cuo sam da su najbolje Svajcarska i Norveska...

Pitanje je jednostavno ali je odgovor kompleksan.

Ako zanemarimo mnoge parametre, najbolje je da se oslanjaš na činjenicu da li u traženoj zemlji ima uticaja Jevreja, Srba i Cigana.

Naime, tamo gde su Jevreji tu može da se posluje po komfornijoj metodi jer je ekonomska situacija stabilnija.
Nije loše ni tamo gde su Srbi brojniji jer to obavezno znači da pored plate može da se dodatno zaradi (spremni na saradnju po skraćenim procedurama)
Ne valja ni jedna zemlja iz koje Cigani beže.

Dembelija naravno, ne postoji.

- - - - - - - - - -

Ma najjaca je ali Norveški mnogo tezak, hladno mada se brzo naviknes i meni je top Bec zbog dosta balkanaca, prema statistici svaki drugi coek u Becu Srbin :O ali nzm je li razvijena idem malo o njoj da citam sad :D

Kad treba su Bosanci a kad treba onda su Srbi...
Beč je sjeban zbog Srba Bosanaca
Tu se sad ide samo da ti dupe vidi put.
Da kažeš po selu kako si sposoban i sl.

Kako si dobio vizu? Smuvo Lihenstajkinju ili? Kolike su plate? Koliko je tesko naci posao? Ajmo malo detalji
Rodjaci su mi tamo vec 20g. Pa sam uz pomoc njih smuvao da ostanem. Place su medju najvecim u europi. Minimalac ti nije ispod 2000e. A pocetna placa ti se krece oko 3.000 dok oni sa visim obrazovanjem imaju i vise od toga. Inace gradjani monarhije godisnje potrose u proseku 60.000 franaka sto je 20 puta vise u odnosu na Srbiju. Ne radi samo onaj ko nece. A uglavnom ovdje dolaze svajcarci jer ih deli samo mali mostic. Ovdje im je bolja zarada nego tamo. Prosecna placa nije ispod 5.000e.

Rodjaci su mi tamo vec 20g. Pa sam uz pomoc njih smuvao da ostanem. Place su medju najvecim u europi. Minimalac ti nije ispod 2000e. A pocetna placa ti se krece oko 3.000 dok oni sa visim obrazovanjem imaju i vise od toga. Inace gradjani monarhije godisnje potrose u proseku 60.000 franaka sto je 20 puta vise u odnosu na Srbiju. Ne radi samo onaj ko nece. A uglavnom ovdje dolaze svajcarci jer ih deli samo mali mostic. Ovdje im je bolja zarada nego tamo. Prosecna placa nije ispod 5.000e.

Auu prejaka drzava, ja cu vidjet nesto da smuvam tamo :DD

Back