Najbolja vještina samoodbrane

E to je tacno, Sergej je kralj! Samo ljudi to ne znaju...

On parkira Ladu Nivu na pesacki prelaz i ode i kad se vrati vidi petorica pokusavaju da je pomere i ne mogu :lol: (imao je natovaren pun auto municije u bombi, a ostavio u brzini menjac i reduktor ukljucen) i oni ga napadnu, a on izvadi pistolj i sve ih pokoka, svi popadali na beton oko njega (bas kao i kod Makija samo ovi se vise nisu digli...) a kada je dosla policija na uvidjaj, on samo izvadi crvenu knjizicu i panduri mu kazu "izvinite druze, omah cemo raspremiti nered"

U februaru Sergej pravi seminar u Sibiru, kad jos malo se spuste temperature, pa ko voli...

Ma Sergej je faca!

Jugoslovenka:
A jel mogu i ja sa vama? :lol: :lol: :lol:

Naravno, ako jedes lubenice sa hlebom, moram da se konsultujem sa Staljinom (Dzagsuvilijem) ti bi mogla u D sekciju, tamo devojke treniraju BASO. :lol: Tu je malo opustenija atmosfera... :lol: Pojasevi se dobija bukvalno "preko noci" ;) :lol:

@ gnjec: pa pricamo o samoobrani... Nema kod Sergeja cile-mile, dok onaj drugi krene da mu se pokloni, Sergej da navuce na koleno (u najboljem slucaju), nema kod njega klanjanja, i moljenja (osim za milost).

MIslim cova se odbranio to je najbitnije, ko im je kriv sto su ga napali! :lol:

Jugoslovenka:
Joooj a jel može ta lubenica bez hleba...ne volim te laloške fazone, hleb i jabuke i sl... ? :)
Mani ti tu D sekciju...pa majkumu posle 12 god u borilčkim veštinama valjda sam sposobnija od većine žena u tom timu...
Lepo ti mene pravo pred Sergeja pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi... :) :) :)

MA moze lubenica bez hleba, inace to sam video kod jednoig tipa iz Smederva! :D Ali moras da pijes Vodku... To je obavezno kod Sergeja za polaganje za vise pojaseve, ili kad polazes ispred BASO komisije.

PAzi.... D sekcija ima svoje prednosti, ih sta bi neki dali da mogu da udju u D sekciju. A koliko si povredila ljudi do sada? To je jako bitan faktor kod Sergeja, treba sto vise on to voli! A i korisno je za razvoj ega! Treba sto veci da ti je ego.

@ gnjec: jbg, Sergej je nezgodan, kada ga neko iznervira, a posto ima crvenu knjizicu koja mu dozvoljava da nosi pistolj sa sobom i da ga koristi bez da odgovara, onda bude svega... Inace on zna da se shiba i bez oruzja, naravno. Mislim tih 5 likova ga napali, i njemu prekipi i .... Ume on to tako. :roll:

Jugoslovenka zbog svog iskustva 12 godina moze sa nama.

Sto se tice Sergeja, covek je pucao zato sto mu se moze, ima crvenu knjizicu odgovara direktno Putinu nikom drugom. sta drugo da kazem, by the way, zvao je veceras da proveri da li dolazimo na seminar??? Rekao sam da ne znam jer je tamo jako hladno, kaze da ce poslati nekog da nas saceka u Novosibirsku...

ps Lubenice moraju da se jedu, sa hlebom su jos bolje???

Aleksej prijatelju, kako tebe zzulja Ruski Sistem, iz ochiju ti viri (da ne kazem nesto drugo).

Sve ove aluzije na BASO, pa na moljenje kljanjanje i tog Sergeja samo pokazuju koliko si se opteretio. Sta te konkretno toliko ugrozava?

Svaki cas pa navrchesh vodu na tu vodenicu? Licis mi na one homofilicne tipove koji pljuju po homoseksualcima i izigravaju grubijane da zagushe svoje tajne sklonosti. Voleo bi ti da cime si se duze vreme zamlacivao malo vise lici na taj sistem jel da?

Ljudi koji je vama sta fali Systemu, da li ste probali??? Aleksej znam da je probao!!! Bolje vezbajte nesto. A sto se tice Sergeja, to je druga prica. To ti je kao da imas nekog koga ne smes i ne mozes da diras pa na kraju resis da je bolje da mu budes drug. A sto se tice njegovog znanja svi ste pozvani na seminar u februaru, pa dodjite i pogledajte da li covek zna nesto ili nema pojma.... milosmalic, NE KAZE SE HOMOFILICNE VEC HOMOFOBICNE

Nikolaj Dzugasvili:
milosmalic, NE KAZE SE HOMOFILICNE VEC HOMOFOBICNE

Ja sam rekao tacno ono sto je trebalo da bi recenica imala smisla. Nisi u pravu, to su dva razlicita pojma. Filia je privrzenost, privlacenje... a Fobia je strah.

Homophilia: Although some early writers used the adjective homosexual to refer to any single-gender context (such as an all-girls' school), today the term implies a sexual aspect. The term homosocial is now used to describe single-sex contexts that are not specifically sexual. The more generic term homophilia ("same-love") is also preferred by some.

Homophobia: Fear of sameness, monotony or of homosexuality or of becoming homosexual.

Soko`:
Zakljucak: Lik je do jaja jer sme da prangija ljude jer je dobar tamo_s_nekim... I ima extra misljenje o tebi ako si povredio sto vise ljudi...

****** koje su ovo price... :roll:

Kod Sergeja je bitno da si sto agresivniji, a to znaci da si povredio sto vise ljudi. Sta tu ima cudno, lepo je braniti se, a ovde pricamo o samoodbrani, zar ne? Ali je jos lepse povredjivati dryge ljude, onde neces ni imati potrebu da se branis, niko te nece smeti ni napasti! :lol: :lol: :lol:

Sto kaze Dzugasvili, sa njim je bolje biti ortak, a i nucis svasta, ali nece ni on svakog za ortake! :D

milosmalic:
Aleksej prijatelju, kako tebe zzulja Ruski Sistem, iz ochiju ti viri (da ne kazem nesto drugo).

Sve ove aluzije na BASO, pa na moljenje kljanjanje i tog Sergeja samo pokazuju koliko si se opteretio. Sta te konkretno toliko ugrozava?

Svaki cas pa navrchesh vodu na tu vodenicu? Licis mi na one homofilicne tipove koji pljuju po homoseksualcima i izigravaju grubijane da zagushe svoje tajne sklonosti. Voleo bi ti da cime si se duze vreme zamlacivao malo vise lici na taj sistem jel da?

Vrlo si vulgaran, ali to sam primetio i ranije ako aludiras da mi nesto viri iz ociju.... :shock: Vrlo nepristojno.

A sto se tice sistema ne ugrozava me ni najmanje, nasa BASO sala je uvek puna, ljudi cekaju u redu da treniraju ali ne moze svako da trenira BASO, i da ide na seminare kod Sergeja. Samo cvrsti momci, i dobre devojke, doterane.

A na treninzima nase D sekcije, gde treniraju samo devojke, i tu je ouna sala ... :lol:

Ja da sam hteo da treniram sistem ja bih to i trenirao. JA samo napravim shale na raciu nekih BV kao i sitema tako i aikidoa, a meni je zao sto neko to shvati kao uvdredu...

A sto se tice homofoba/fila.... HomoFOB je onaj lik koji se "boji" pedera, ali se ta "etikata" u danasnje vreme prilepjuje ljudima koje si ti opisao, znaci onima koji ih pljuju a u stvari su........ ;)

P.S. Mani se tekstova na engleskom, citiraj nesto rusko...

Slusajte, mi se praznimo u sali i na drugim ljudima, agresorima. Kome se to ne dopada neka udara u dzak , ja vise volim u nesto zivo. Nisu to dobri ljudi streberi tako to, to su huligani sa ulice... 8-) 8-) 8-) . Zato je BASO i nastao, klin se klinom izbija. "Ako te gurne gurni ga jace". Procitajte knjigu "Obucavali smo huligane" Moskva, 1980.

"Ako ne mozes da ga pobedis pridruzi mu se" ili "ako si se usro od nekoga, moras biti dobar s njim ne bi li prema tebi bio agresivan"... :oops:

E ali najjace je kad vidis kako brzo padne u vodu kenjanje o nekim filozofijama, istorijatima, pristupima, tradiciji...

gnjec:
koji ste vi idioti

Kretenu jedna nevaspitani, ako ne znas da komuniciras normanlo sa ljudima bez vredjanja, onda za tebe nije kompjuter i tastatura nego idi cuvaj ovce sa cobanima. :evil:

Idiot je po mom misljenju onaj koji je ovo ozbiljno shvatio, znaci mi te tovarimo nekoliko poslednjih listova i ti si se primio, nemas pojam koliko si bio smesan :smile: nisam imao srca da ti kazem da se mi samo zezamo....

Ali vidim kad ponestane inspiracije onda krece cascavanje. Svaka ti cast na recniku. :wink:

Back