Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ma idemo u kafanu kad 'oces.A vragolanka je tvrd orah.Opasno tvrdi pazar a samo virka ima li nekih porukica u sanducetu.
Ali obicno one koje tvrde pazar, na kraju pazare mekan.
...Ili...nista tu nije "kasno"! Meni se dopadas. Pripadas grupici mojih favorita..ovoga puta sam ozbiljan
Saban - nisi. A gilipter..zenke vole kad si, pomalo sve pa i..gilipter . Eto, vidis kako mene voluckaju, voluckaju ..najsladja mi je Beti buup! - na glavicu - evo joj ga!
Pichi dalje i uzivaj. Pozdravljam te..
...Ili...nista tu nije "kasno"! Meni se dopadas. Pripadas grupici mojih favorita..ovoga puta sam ozbiljan
Saban - nisi. A gilipter..zenke vole kad si, pomalo sve pa i..gilipter . Eto, vidis kako mene voluckaju, voluckaju ..najsladja mi je Beti buup! - na glavicu - evo joj ga!
Pichi dalje i uzivaj. Pozdravljam te..
Ne ljuti se.Mislio sam da si neka od onih odrona sto otvore novi nick pa salju privatne porukice, pa se nadjemo a ja ne znam sa kim sam bio.Ako je otvoreno da sam ja manijak onda je otvoreno i da si ti lopata i odron.