Najbolja stvar na meni

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tsutomu:
Dobro, de...Ne znaš me, pa ne znaš da se šalim...
Nisam nikad' omalovažavao žene, ponekad preteram sa šalom kod ljudi koje
ne znam dovoljno, ali jbg, ništa zlonamerno. Ja se ne ljutim kad' mi neka kaže
tako nešto, obično i ne komuniciram sa ljudima koji su na taj način sjeb.ani da
za ozbiljno tako nešto kažu.
P.S. Ma bre šale su naj, razbijamo feminističko-mačoističko-patrijarhalne tabue... :D
Izvini u svakom slučaju. :)

Naravno..sve je sala i tako treba prihvatiti ..Iz tvoga posta kapiram da je jedna od boljih stvari u tebi .. tvoj sarm i ljubav prema salama..sto znaci .veseo dechko..:-D

kučka:
Mislim da to dolazi sa vremenom..mada nikada do kraja preterana osetljivost se ne moze prevazici..i ja sam preosetljiva takodje ali evo trudim se da to ne pokazujem koliko god to mogu ..uspeva mi ali cesto zato kada ostanem sama ..isplacem se da niko ne vidi i ne cuje..i to je jedna od stvari kod mene sto volim.. da nikoga ne davim i opterecujem..znam da ni to nije ok do kraja..ali..ja sama bijem svoje bitke..

Pa se zatvoris u ljusturu i nazoves je "kucka"...
Molim zenski svet da ne bude ovakav. Nismo ni mi muski svi isti, pa da to koristimo...

Tema za podizanje morala :D
Imam jako lepe nokte :mrgreen: izgledaju divno i kad su nalakirani samo bezbojnim lakom,jer imam dug koren. a kad nalakiram french... :P :P divim se sama sebi.
Takodje imam lep oblik lica, i oci koje u principu ne moram da sminkam (i ne sminkam). medjutim, kad zelim da se sredim, onda upravo njih nasminkam.
Ahhh kosa me mnogo nervira, stalno divlja i nece da se skrasi! Jos vise mrzim sto imam malo celo.
Drugarice mi zavide sto imam pune usne, pravilnog oblika :P
Hmmm mrsava sam, to je uglavnom OK mada nekad i smara :roll:
Nervira me sto imam ogromnu nogu :lol:

A sto se tice osobina...
Jako sam neuredna :) u moju sobu kao bomba da je pala, a rukopis mi je ocaj. Mada to me ni ne brine, ja ga savrseno razumem a za druge me boli uvo ;)
Umem da odlazem obaveze :( ali na kraju ipak ispostujem deadline :D mada jedva :(
Brinem se za buducnost (hehe ako je to osobina), ali ne preterano, nego planiram sta cu i kako cu.
Ponekad previse brinem o sitnicama, glupostima.
Sva se odsecem kad treba nesto da kazem pred mnogo ljudi. To je jace od mene, jednostavno srce krene da mi lupa...
Ih pa nisam mogla da ispisem samo moje pluseve, moram malo i da se iskritikujem! :lol:

pazi da si otkrila u ranom detinjstvu da imash ogromnu nogu tj da su tvoji razmishljali na vreme mogli su da ti podvezu stopalo kao u kini nekad. pa da izglead malo i da ne raste.

ne znam uvatim se za nekog pa sam ljubomorna ali kazu da se iza mrznje krije ljubav. i onda sam srecna kad ode mesto da postanem ortak do groba i shire.

Back