astronaut skaut
Iskusan
- Poruka
- 5.445
Ja bi kupio Stanislava Lema - Glas Gospodara i Nepobedivi, al ne nadjo nigde, staro 100 god![]()
Glas gospodara mi je bio dosadan i nijesam imao snage da ga pročitam do kraja.
To ipak ne znači da nije dobra knjiga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi kupio Stanislava Lema - Glas Gospodara i Nepobedivi, al ne nadjo nigde, staro 100 god![]()
Glas gospodara mi je bio dosadan i nijesam imao snage da ga pročitam do kraja.
To ipak ne znači da nije dobra knjiga.
Uf, nadam se da ne izgleda kao da se hvalim ili nesto
samo- krecem se u drustvu gde me gledaju kao vanzemaljca kad spomenem neku sf temu

Toliko dobrih pisaca i dela, a nigde Tolkina...![]()

mozda zato sto to nije SF...kao ni polovina gore pobrojanog... : )))

, kad nisam videla da pise- pol:zenski
Sori Vragana bas sm se istripovala u prethdnom postu, izgleda da ipak ne umem da citam, kad nisam videla da pise- pol:zenski
![]()

Ovo se odnosi isključivo na knjigu koja pripada nekoj vrsti fantastike!
Koja je po vama najbolja knjiga koju ste pročitali?
Naravno-možete da navedete više knjiga!
Zapravo, kad sam dosla do Tolkina, nisam mogla da se nateram da ga procitam, neznam zasto, prosto mi se ne da. imam 10-ak njegovih knjiga, a nisam otvorila nijednu, a jos manje procitala![]()
.. da .. ! .. majkumu ..Helikonija ( Zima, Proleće, Leto )- Brajan Oldis,
Ja sam nasao samo prolece :|.. da .. ! .. majkumu ..
.. oldis je odličan .. mada zimu nisam uspevala da nađem .. a tražila sam je više puta ..
.. ima negde po knjižarama ..?

Brkate SF i epsku fantastiku, većina zadnje pobrojanih je epska fantastika..
Teško je reći koja je SF najbolja, evo nekih koje su mi veoma drage: Tranzitna stanica- Kliford Simak, Helikonija ( Zima, Proleće, Leto )- Brajan Oldis, Ka spuštanju noći-Artur Klark, Bogovi lično- Isak Asimov,
Prsten- Lari Niven.
Zapravo, kad sam dosla do Tolkina, nisam mogla da se nateram da ga procitam, neznam zasto, prosto mi se ne da. imam 10-ak njegovih knjiga, a nisam otvorila nijednu, a jos manje procitala![]()
Gde ih izmisli desetak...