Najbolja pesma je...

hahah :D to me podseti kad su pitali Gillana "shto ne pevate Child in time?" naravno njegov odgovor je usledio "pa ko cje bre ovako mator da vrishti 10 minuta?" :D

e zato se ne ponavljaju takve pesme i takvi bendovi. sve je manje pevacha za takve psyhodelichne egzibicije.

da...recimo ovi cepelini su na malo kojem nastupu svirali babe i'm gonna leave you...teška je pjesma masu...a i kad dođu kojekakvi neiživljeni rokerčići da bi slušali comm. breakdown, dazed...,wholle lotta love i slične songz, ko će zbilja zavijati :lol:

međutim, ta mi je pjesma, pjesma nad pjesmama. EVER.

alex3000000000000000:
Od Led Zeppelin-a mi je ubedjivo najbolja Rock and Roll, a ni Achillies Last Stand i Whole Lotta Love nisu lose.
nisam bash ljubitelj veselih pesmitza al R'n'R je dobra.ipak stairvej je stervej.

no quarter.. since i ve.. trampled underfoot.. babe i'm gonmna i down by the seaside.. onaj solo na sredini... da su ga malo proshirili il neshto.. pesma bi bilsa odlichna.. ovako je samo ok.

a generalno... people are strange od doorsa.... pink floydov hey you, shine on, dogs itd.

mozhda uzmem deep purpleov book of taylsun il kakovetj album.... svidja mji se .. nije losh.

Led Zeppelin- Down By The Seaside
AC/DC- Shake A Leg
Guns'n'Roses- 14 Years
Pink Floyd- Shine On You Crazy Diamond
Fleetwood Mac- The Chain
The Cranberries- I Just Shot John Lennon
The Doors- Peace Frog
Tom Petty- Free Falling
W.A.S.P.- Trail Of Tears
Toto- Africa
Tracy Chapman- Talking About The Revolution
Neil Young- Keep On Rocking In a Free World