hertz
Aktivan član
- Poruka
- 1.349
ahahahahahahhahaahah okay

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

immph:Aha i Rihana-u isto ... 8)
I ona zna da peva nemoj da mlatite, a za deriste kako je vi zovete se strasno naradila... 8)
Cherry Max:Ako smo već krenuli u tom pravcu... Iskreno, koja je zvezda lepa bez šminke? NI JEDNA! Britney je bila u redu pre, sada je poludela, priznajem, ali niko ne može da kaže da se ona nije trudila! Vidite i sami šta je sve devojka uspela da uradi do 26. Prodala je milione i miliona CD - ova, dobila je zvezdu na Bulevaru slavnih... Nije ona kriva što više nije mogla da izdrži. Mada, ko bi mogao? Vukli su je po raznim takmičenjima od kada se rodila, nije imala ni trenutka u životu kada je mogla samo da sedi i da ne radi ništa.
immph:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao i polovina sveta...
svijet je zapalio galileja galileja što je govorio da je zemlja okrugla!Oktobar1864:jesam tvoja devojcica...
imph (ili kako vec) ....
haha (ironicno)...ali ajde...8)

Al na drncu....Shvatam i ja da se ukusi razlikuju....al Britney kad te molim ne uporedjuj sa narodnjacima , da je znas malo vise verovatno bi je malo vise postovala...peace... 8)Oktobar1864:ajde immph, dont crz..eto yakopavam ratne sekire...cak je i britnez bolja od nasih narodnjaka...ipak je to narodnjak na ameri nacin...![]()
To me teras?Oktobar1864:pis, pis i tebi.

:-( :sad: :-( :sad: :-( :sad:immph:Sto me teras?![]()
Yep, toliko je bila zauzeta ako spota za pesmu S.O.S. da je cak i zaboravila svoj rodjus... e to se zove napor! Toliko se trudi da se dopadne ljudima a vi je blatite na najgori nacin...immph:Aha i Rihana-u isto ... 8)
I ona zna da peva nemoj da mlatite, a za deriste kako je vi zovete se strasno naradila... 8)