Arnold_Layne
Ističe se
- Poruka
- 2.361
Monthy Python - Galaxy Song
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ovo je kao kad me Katy pita koja mi se pesma od Michael-a najvise svida...Billie Jean:Drago mi je da se slazes !!!Mada i Bad je extra !!

rihanna???burazeru,nisu ti sve na broju!!!ono deriste koje ne zna da peva,pa jos za najbolju pesmu!!!!!!!!!!!Alex 777:Nikad ne bih mogao da se odlucim za jednu pesmu, kad ih ima milion koje su bas dobre... mozda Rihanna - S.O.S. (Rescue me) jer sam bio "zarazen" sa njom puna 3 meseca...

U, ******! Prvo me napadali sto slusam Britney, pa sada za Rihannu... predlazem jedan bensedin i terapiju savladavanja besa... 8-) 8-) 8-)Vodjena_snom:rihanna???burazeru,nisu ti sve na broju!!!ono deriste koje ne zna da peva,pa jos za najbolju pesmu!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ovo je vec za grupnu terapiju...hertz:stvarno!! poslije mog komentara CEPELINOVE pjesme, neko tako dođe i Rihaninu pjesmu navede....u pm

Pa ovo prerasta u epidemiju...Vodjena_snom:i hertz da ne diras!!!![]()
Salu na stranu, ja nikog ne provociram prvi... NIKADVodjena_snom:i hertz da ne diras!!!![]()