- Poruka
- 826
Miodrag Pavlovic,
87 pesama.
87 pesama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miodrag Pavlovic,
87 pesama.
Genija moze razumeti samo genije ili neko mu slican.
Rudjer
bice da si ti izlapio a ne Gete.Genija moze razumeti samo genije ili neko mu slican.
Posto ti nisi takav onda sto se javljas.
Mada voleo bih da napises neki navod iz te knjige gde Gete lupeta.
Ne mora da znaci. Ima jedan dio kad on govori kako shvata svemir i iz tog njegovog izlaganja se vidi da je skroz pogresno, sto je i normalno, jer u to vrijeme astronomija nije bila bas razvijena. Naravno da covjek iz njegovog doba ne moze imati to znanje o nebeskim tijelima kao mi danas, ali sto se upusta u objasnjavanje necega sto ni sam ne razumije?
Zao mi je sto nemam vise tu knjigu, pa ne mogu tacno da ti navedem te dijelove kad je lupao, ali vjeruj mi, bilo je bar 5-6 misljenja za koja bi svaki srednjoskolac danas lagano utvrdio da su pogresna.
Ne sumnjam da su te njegove izjave bile genijalne u to vrijeme, ali mi danas znamo da lik nije bio u pravu.
Jadi mladog Vertera-Gete
Zar Kafikina Tvrdjava ili Zamak nije bolja knjiga od Procesa?
Mislim da su od Procesa bolje i neke Kafkine pripovetke.
HERMAN HESE
Stepski vuk
Odličan je Proces Zamak je dobar teško je odlučiti se.U pričama je najbolji.Zar Kafikina Tvrdjava ili Zamak nije bolja knjiga od Procesa?
Mislim da su od Procesa bolje i neke Kafkine pripovetke.
NISAM se nadala da ces me opet po ko zna koji put mesati sa Krpicom,a to sto trolujes mozda ce te u letenje neko uputiti