bo!
Primećen član
- Poruka
- 841
ac/dc meni najbolja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj rad brate!Apsolutno imam isto mishljenje kao i ti shto se tice rock muzike,mada bih tu i ubacio Metallicu i MaideneDavid Coverdale:Kroz svjetsku muzicku scenu je bilo toliko dobrih grupa da je sada samo stavr ukusa ko se kome dopada.Prema nekim procjenama grupa BEATLES spada u najbolje sastave svih vremena.Takodjer Rock sastav LED ZEPPELIN spada u druge bitlse sedamdesetih po popularnosti.
Moje licno misljenje je da je za mene grupa DEEP PURPLE I WHITESNAKE jedan od najboljih rock sastava svih vremena.
David Coverdale:Kroz svjetsku muzicku scenu je bilo toliko dobrih grupa da je sada samo stavr ukusa ko se kome dopada.Prema nekim procjenama grupa BEATLES spada u najbolje sastave svih vremena.Takodjer Rock sastav LED ZEPPELIN spada u druge bitlse sedamdesetih po popularnosti.
Moje licno misljenje je da je za mene grupa DEEP PURPLE I WHITESNAKE jedan od najboljih rock sastava svih vremena.
Ja G'N'R i Bon Jovi nebih bash dodao,ali OK ako ti tako mislish,pozdravljam to !Sergi0:slazhem se s tobom.. samo sto bih dodao josh pored Beatles-a i Zeppelin-a Rolling Stonse...
a i pored Deep Purplea i WS bi dodao josh i GnR (jes' da su izdali malo albuma al to shto su izdali je vishe nego prefektno) i Bon Jovi........
... slikovito i duhovito!miljanap:bas si slikovito to prikazala|![]()
miljanap:bas si slikovito to prikazala|![]()