NAJBOLJA GRUPA SVIH VREMENA PO VAMA JE.......

Prilozi

• 52_2.JPG
    52_2.JPG
    7,1 KB · Pregleda: 5
Kroz svjetsku muzicku scenu je bilo toliko dobrih grupa da je sada samo stavr ukusa ko se kome dopada.Prema nekim procjenama grupa BEATLES spada u najbolje sastave svih vremena.Takodjer Rock sastav LED ZEPPELIN spada u druge bitlse sedamdesetih po popularnosti.

Moje licno misljenje je da je za mene grupa DEEP PURPLE I WHITESNAKE jedan od najboljih rock sastava svih vremena.

David Coverdale:
Kroz svjetsku muzicku scenu je bilo toliko dobrih grupa da je sada samo stavr ukusa ko se kome dopada.Prema nekim procjenama grupa BEATLES spada u najbolje sastave svih vremena.Takodjer Rock sastav LED ZEPPELIN spada u druge bitlse sedamdesetih po popularnosti.

Moje licno misljenje je da je za mene grupa DEEP PURPLE I WHITESNAKE jedan od najboljih rock sastava svih vremena.
Taj rad brate!Apsolutno imam isto mishljenje kao i ti shto se tice rock muzike,mada bih tu i ubacio Metallicu i Maidene :) shto se tice metala .... netreba dalje nishta da komentarishem ...mislim stvar ukusa kao shto kaze covek :) PoZz...

David Coverdale:

slazhem se s tobom.. samo sto bih dodao josh pored Beatles-a i Zeppelin-a Rolling Stonse...

a i pored Deep Purplea i WS bi dodao josh i GnR (jes' da su izdali malo albuma al to shto su izdali je vishe nego prefektno) i Bon Jovi........

Back