ArnoldLayne
Iskusan
- Poruka
- 5.103
Podela svetske muzike:
Sa jedne strane je Pink Floyd.
Sa druge strane su svi ostali.
jako mi se svidja podela

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podela svetske muzike:
Sa jedne strane je Pink Floyd.
Sa druge strane su svi ostali.
Najbolja grupa...UFfffff...Tesko al evo top 5
AC/DC
KISS
Poison
Motley Crue
Dire Straits
Sad ce Angus Young naseg foruma da te zavoli![]()
Najbolja grupa...UFfffff...Tesko al evo top 5
AC/DC
KISS
Poison
Motley Crue
Dire Straits
Ljubav na prvi pogledSad ce Angus Young naseg foruma da te zavoli![]()
Apsolutno se slazem. Energija koju su oni prikazali na koncertu je neverovatna. Nisam bio doduse na mnogo koncerata tog kalibra u zivotu...ali ovaj je definitivno najbolji sto potvrdjuju mnogo iskusniji i stariji postovaoci rocka.Pa normalno kad i jeste najbolja grupa svih vremena....
Ljubav na prvi pogled
Apsolutno se slazem. Energija koju su oni prikazali na koncertu je neverovatna. Nisam bio doduse na mnogo koncerata tog kalibra u zivotu...ali ovaj je definitivno najbolji sto potvrdjuju mnogo iskusniji i stariji postovaoci rocka.
Meni najdraža grupa je Iron Maiden,ali oni nisu najbolji svih vremena...
Realno,Pink Floyd je najbolja grupa ever...
Može da prođe i Zeppelin...
Ne znam, ja sam rekao svoje mišljenje.
Najviše volim Maidene,ali mislim da su navedeni bendovi bolji.
Au bre Boskkooooooooooooo... Pa Maiden je bolji od Zeppelina... samo sto je Zeppelin jedan od najuticajnijih bendova SVIH VREMENA.. Ali kad se gleda kvalitet...
ih pa ako ces da gledas kvalitet, uvek ces naci bolje od boljegmislim kvalitet je relativan i subjektivan pojam....nekome je to na fazom Adrian Smith ima bolje solaze od Page-a,a nekome je, textovi Zeppelina nose dublju poruku,a nekome Plantove lokne su ipak kvalitetnije od Steve Harisovih talasica...i tako////
![]()
Led Zeppelin je stvarno sjajna grupa(posle Queena su mi najomiljeniji).Svidja mi se jer su kompletni.Plant je sjajan vokal,Page gitarista,Bonham sigurno jedan od najboljih bubnjara svih vremena(RIP) a John Paul Jones basista...Tekstovi su im sjajni kao i zivi nastupi...nezaboravni su,sigurna sam da ce se njihova muzika slusati jos dugooooo![]()
Koja je po vama najblja grupa svih vremena???
Mozes da ih volis ili da ih ne volis ali nikako ne mozes da kazes da su glupiNeki ljudi vole Zeppeline,ali ih ja ne volim,skroz su glupi....![]()