NAJBOLJA GRUPA SVIH VREMENA PO VAMA JE.......

Sad ce Angus Young naseg foruma da te zavoli :mrgreen:
Ljubav na prvi pogled :D
Pa normalno kad i jeste najbolja grupa svih vremena....
Apsolutno se slazem. Energija koju su oni prikazali na koncertu je neverovatna. Nisam bio doduse na mnogo koncerata tog kalibra u zivotu...ali ovaj je definitivno najbolji sto potvrdjuju mnogo iskusniji i stariji postovaoci rocka.

Au bre Boskkooooooooooooo... Pa Maiden je bolji od Zeppelina... samo sto je Zeppelin jedan od najuticajnijih bendova SVIH VREMENA.. Ali kad se gleda kvalitet...

ih pa ako ces da gledas kvalitet, uvek ces naci bolje od boljeg:) mislim kvalitet je relativan i subjektivan pojam....nekome je to na fazom Adrian Smith ima bolje solaze od Page-a,a nekome je, textovi Zeppelina nose dublju poruku,a nekome Plantove lokne su ipak kvalitetnije od Steve Harisovih talasica...i tako////:p

ih pa ako ces da gledas kvalitet, uvek ces naci bolje od boljeg:) mislim kvalitet je relativan i subjektivan pojam....nekome je to na fazom Adrian Smith ima bolje solaze od Page-a,a nekome je, textovi Zeppelina nose dublju poruku,a nekome Plantove lokne su ipak kvalitetnije od Steve Harisovih talasica...i tako////:p

hahahahahahahah :D Led Zeppelin je bolji jer ima jedno slovo vise u imenu :per: U pravu si... :ok:

Led Zeppelin je stvarno sjajna grupa(posle Queena su mi najomiljeniji).Svidja mi se jer su kompletni.Plant je sjajan vokal,Page gitarista,Bonham sigurno jedan od najboljih bubnjara svih vremena(RIP) a John Paul Jones basista...Tekstovi su im sjajni kao i zivi nastupi...nezaboravni su,sigurna sam da ce se njihova muzika slusati jos dugooooo :)

Led Zeppelin je stvarno sjajna grupa(posle Queena su mi najomiljeniji).Svidja mi se jer su kompletni.Plant je sjajan vokal,Page gitarista,Bonham sigurno jedan od najboljih bubnjara svih vremena(RIP) a John Paul Jones basista...Tekstovi su im sjajni kao i zivi nastupi...nezaboravni su,sigurna sam da ce se njihova muzika slusati jos dugooooo :)

Neki ljudi vole Zeppeline,ali ih ja ne volim,skroz su glupi....:D

Koja je po vama najblja grupa svih vremena???

Hm, ovo je otprilike pitanje u ragnu sa pitanjima kao sto su: Koji je vam je najbolji filozof, ko je najbolji pisac itd. s' tim sto su na PDF-ovima filozofija i knjizevnost pitanja malo drugacije postavljena, (ova rec najbolji zamenjena je recju omiljeni)...Po mom misljenju jednostavno ne postoji "najbolja" grupa (bar objektivno), ne znam cak ni koja mi je omiljena :rumenko:

Back