Najbolja drugarica...ako je tema vec bila nek modovi brishu...

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oranz

Elita
Poruka
24.257
u nekoj sam zestokoj frci ovih dana...i bash mi nedostaje moja najbolja drugarica...to je ona kojoj mozete da kukate do sutra,i da se hvalite a i da pljujete po drugima a ona ce sve pazljivo slushati i dati josh i savet...zauzvrat ste duzni da i vi nju saslushate...jbg,ona je bolja od psihijatra,tu vam je pri ruci i ne trazi pare...jel imate takvu...ja imam ali nismo u istom gradu i chujemo se telefonom,ali mi to nije dosta...treba mi ona fizichki prisutna,da me zagrli i uteshi...:sad2:

Imam 2, obe udaljene preko 1000 km od mene :neutral:

Sa jednom se vidim kad odem za SR, drugu nisam videla vec skoro 4 godine :neutral:
Ritam zivota nam je skroz drugaciji i retko se i online nadjemo
i mnogo mi nedostaje, mnogo je volim.

Sa obe se trudim da odrzim kontakt, mada u poslednje vreme pocinjem da imam utisak
da se mnogo vise ja trudim, i da, ako prestanem
nece skontati to uopste.... :neutral:
a to je bas onako tuzna misao... :neutral:

Имам неколико другарица и ни једна није најбоља. Ти термини су ипак резервисани за тинејџере.

pa kako mozes tako da mislis?
nije vazan termin,vazno je kako osecas u srcu
ja ne bih mogla da funcionisem bez osoba koje su mi potpuno naklonjene vise od cetrdeset godina
naravno da je medju njima i porodica,ali ne mogu biti potpuno otvorena pred svima

u nekoj sam zestokoj frci ovih dana...i bash mi nedostaje moja najbolja drugarica...to je ona kojoj mozete da kukate do sutra,i da se hvalite a i da pljujete po drugima a ona ce sve pazljivo slushati i dati josh i savet...zauzvrat ste duzni da i vi nju saslushate...jbg,ona je bolja od psihijatra,tu vam je pri ruci i ne trazi pare...jel imate takvu...ja imam ali nismo u istom gradu i chujemo se telefonom,ali mi to nije dosta...treba mi ona fizichki prisutna,da me zagrli i uteshi...:sad2:

ovo sam previdela,ja uopste ne volim fizicki kontakt :lol:
i najgore mi je kad bi se cmakale i grlile

pa kako mozes tako da mislis?
nije vazan termin,vazno je kako osecas u srcu
ja ne bih mogla da funcionisem bez osoba koje su mi potpuno naklonjene vise od cetrdeset godina
naravno da je medju njima i porodica,ali ne mogu biti potpuno otvorena pred svima

Кажем да су ми све драге, свака на свој начин.
Изгледа да не капираш смисао мог поста.

Imam. Nazalost nismo u istom gradu, ali nismo ni nedostizne jedna drugoj.
Kad god mi je tesko pomislim na nju, ali ne zovem je uvek i ne odlazim joj uvek, jer ostavljam prostor i njoj da moze da se javi i dodje kada je njoj tesko, a ne samo meni. Koliko god mi treba i koliko god je volim trudim se da je ne gusim.
Moja duhovna polovina :)

nikada nisam razmisljala na takav nacin:think:
dobro je da ni moje drugarice ne misle tako,jer bih se ja zabrinula sto se ne javljaju
a one samo ostavljaju prostor :)

Imam. Nazalost nismo u istom gradu, ali nismo ni nedostizne jedna drugoj.
Kad god mi je tesko pomislim na nju, ali ne zovem je uvek i ne odlazim joj uvek, jer ostavljam prostor i njoj da moze da se javi i dodje kada je njoj tesko, a ne samo meni. Koliko god mi treba i koliko god je volim trudim se da je ne gusim.
Moja duhovna polovina :)
sa najboljom drugaricom to nije gushenje...pa i ona ima nekad frku pa zove i ja ne mislim da je to gushenje...ustvari mi bude drago shto je neshto podelila samnom:heart:

e vidish ja volim...cmakanje je deo rituala...a fizichka blizina drage osobe puno znachi,a ja sam veliki fan zivog razgovora...fejstufejs:lol:

sad si me podsetila,bila neka zenska zurka,koju mi organisujemo svakih 2,3 meseca sa kuvanjem,smejanjem i plakanjem i tako ja pocnem neku pricu od pre hrista,pa se nesto razalostim pa udri u plac,a jedna dodje ,pa sedne na ivicu fotelje i zagrli me,a ja kroz 5 sekundi ,molim te,sedi tamo,onesvesticu se koliko mi smeta
srecom pa se znamo citav zivot,to je samo izazvalo smeh i popravilo raspolozenje,al ja stvarno nisam tip za grljenje

Back