Naj veće zavere protiv Srba?

Главнограђанине види није Босанац крив што ти пиша мала а муда немаш , ту би могао да биднеш бесан на часне ти родитеље ,мада сам мишљења да нису ни они криви ,Вероватно је крив неки предак који је побего из Босне јер је имао најмању пишу у селу па га сви зајебавали

Видим ко тебе се појавила ''пројекција'' - познат као дефиниција у Психологији.......(пројектујеш себе на друге)
Опет ти кажем мораћеш да потражиш помоћ неког стручног чике или боље тете

Највећи догађаји, односно завере, често настају из сасвим баналних разглога, тако је Нерон је спалио Рим
због свог дубоког „уметничког порива“, док је Бил Клинтон, тадашњи председник једне од најмоћнијих земаља
света, бомбардовао малену и нејаку Србију, што због огромног прилива новца у Конгрес и Сенат трансферисан
од стране шиптарских нарко-картела, трговаца оружјем и белим робљем – али, можда и више, због једне
баналне „флеке“ на хаљини Монике Левински! :mrgreen: :D

Видим ко тебе се појавила ''пројекција'' - познат као дефиниција у Психологији.......(пројектујеш себе на друге)
Опет ти кажем мораћеш да потражиш помоћ неког стручног чике или боље тете

Драги главнограђанине а код које тете сте ви били да вам пружи помоћ ил је био чика?

Драги главнограђанине а код које тете сте ви били да вам пружи помоћ ил је био чика?

Имаш ли ти мало инспирације........или као папагај понављаш туђе постове......хајде мало напрегни мождане вијуге....неће да боли :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Имаш ли ти мало инспирације........или као папагај понављаш туђе постове......хајде мало напрегни мождане вијуге....неће да боли :hahaha: :hahaha: :hahaha:

О како си ми рекао , драги главнограђанине немој бити тако груб молим те сети се како су тебе Босанци малтретирали и како је то утицало на тебе

Баш сам се трудио да не одговорим на правописне коментаре....али
Чему прозивка око тога, 'ајд' мало лингвисти, лектори и коректори одговорите на тему....

Stvar je u tome da ne može neko ko ne poznaje osnove gramatike da nam soli pamet kako je pametniji od nas.

Prvo BAZA...pa onda NADGRADNJA.....

Ти ћеш да ми кажеш паћениче ?
Ја ћу да пишем писмом којим тренутно желим, а за твоју информацију, читам и пишем на 4 страна језика.

П.С. А зашто ти је ник на латиници ? То је највећа глупост ! Ник латинични, а хвалиш се што пишеш ћирилицом.
Подељена личност ? Има лека и за то ....

Ти ћеш да ми кажеш паћениче ?
Ја ћу да пишем писмом којим тренутно желим, а за твоју информацију, читам и пишем на 4 страна језика.

П.С. А зашто ти је ник на латиници ? То је највећа глупост ! Ник латинични, а хвалиш се што пишеш ћирилицом.
Подељена личност ? Има лека и за то ....

.....али очигледно погрешна :hahaha: :hahaha: :hahaha:

П:С Ник - Због таквих као ти да би могао да прочиташ :sad2: :sad2: :sad2:

Amerika,neoliberalizam, islamski fundamentalizam, evropska unija, svetsko jevrejstvo,vehabije, monarhisti,komunisti,fašisti,demokrate, masoni, Holivud, CNN, Vatikan,Hrvati,muslimani, Slovenci,Mađari,H1N1, mafija, Hans Ditrih Genšer, Alojz Mok,Nemci,Turci, Žorž Soroš, CIA,Albanci, Nemačka Savezna obaveštajna služba (BND), sajentolozi,Crnogorci, vanzemaljci,ptičiji grip,sida,Bugari,....????

ima i ona "ne daj boze da se Srbi sloze"

Највећи догађаји, односно завере, често настају из сасвим баналних разглога, тако је Нерон је спалио Рим
због свог дубоког „уметничког порива“, док је Бил Клинтон, тадашњи председник једне од најмоћнијих земаља
света, бомбардовао малену и нејаку Србију, што због огромног прилива новца у Конгрес и Сенат трансферисан
од стране шиптарских нарко-картела, трговаца оружјем и белим робљем – али, можда и више, због једне
баналне „флеке“ на хаљини Монике Левински! :mrgreen: :D

Naravno, zavjere, kao i mit o Neronovom spaljivanju Rima su ništa drugo nego - mitovi! :mrgreen:

Back