Dr Feelgood
Početnik
- Poruka
- 26
Car Dusan definitivno, da je samo malo duze poziveo, ceo balkan bio osvojio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je, po vama, istorijska licnost odigrala najvecu ulogu u istoriji Srba? Obrazlozite svoje misljenje. P.S. Izvinjavam se sto kradem ideju Avalskom tornju ali me zivo interesuje da li ce se rezultati poklopiti. Ne zelim da pravim anketu, jer bih time ogranicila vas izbor.
Car Dusan definitivno, da je samo malo duze poziveo, ceo balkan bio osvojio
najsrbin za mene je onaj srbin koji za vreme turske okupacije nije poklekao i promenio veru,ime i sve ostalo jer da nije bilo takvih nevezano da li su ostali u srbiji ili presli u austriju danas ne bi bilo srba ni tesle ni nikoga.i dzaba bi bilo to sto su pre turaka uradili nemanjici i ostali srpski velikasi.
znaci tebi su 8 000 000 srba u srbiji, najsrbi svih vremena![]()
najsrbin za mene je onaj srbin koji za vreme turske okupacije nije poklekao i promenio veru,ime i sve ostalo jer da nije bilo takvih nevezano da li su ostali u srbiji ili presli u austriju danas ne bi bilo srba ni tesle ni nikoga.i dzaba bi bilo to sto su pre turaka uradili nemanjici i ostali srpski velikasi.
procitaj ponovo.
pa rekao si da su najsrbi za tebe oni koji nisu izgubili svoju vjeru, obicaje i tradiciju, e pa ima ih oko 8 000 000 u srbiji
Koja je, po vama, istorijska licnost odigrala najvecu ulogu u istoriji Srba? Obrazlozite svoje misljenje. P.S. Izvinjavam se sto kradem ideju Avalskom tornju ali me zivo interesuje da li ce se rezultati poklopiti. Ne zelim da pravim anketu, jer bih time ogranicila vas izbor.
Kada smo kod velikih Srba, da li ste znali da je covek po kome Dzi-aj -dzo vojnici( najpopularnija igracka za decake u SAD i u celom svetu) napravljen u cast najodlikovanijeg vojnika u II svetskom ratu koji je bio Srbin i poreklom je iz Vojne krajine. Naime, on je nakon pogibije 30 svojih saboraca odbranio potpuno sam polozaje svoje jedinice do dolaska pojacanja. Inace, borio se protiv Japanaca!
Zvao se Michael Pejic, rodio se u SAD,a roditelji su mu emigranti! Steta sto se nije borio za nas, ali je u svojoj knjizi rekao da je u toku borbi uvek mislio na Kosovsku bitku i na svoje pretke!